Dovolenka na mieru - rodinný pobyt

21. jún 2025

Ahojte hľadám nejakú cestovku alebo človeka ktorý zariadi dovolenku na mieru. Nechceme hotel ani all inclusive skôr niečo ako prenajať domček na pláži, zariadiť lety, transfer aby nám to ubudlo. Cestovať budeme s deťmi preto by sme radšej chceli mať všetko zariadené. Ak máte tipy budem rad.
Ďakujem

biba_18
21. jún 2025
miadi
22. jún 2025

Ved to si vies aj sam. Na booking si najdes domcek na plazi. Letenky tiez najdes na nete a taxi z letiska tiez .

zuzinabila
22. jún 2025

Takto dovolenku na mieru si vies najlepsie "usit" sama.vsetko je na nete

libusak
22. jún 2025

Booking hotel a letenky si kupite. Hotovo. Pol hodina na kompe a mate to

biba_18
22. jún 2025

jaké ste múdre - nie každý má rozhodovacie schopnosti, odvahu to vziať na seba, skúsenosti s nákupom leteniek, čas sa tomu venovať alebo proste energiu - aby si naplánoval dovolenku sám…

mdse
22. jún 2025

Autorke sa presne toto nechce, bookovať a hľadať.

mircalla
22. jún 2025

Kludne napis do Hydrotouru, robia take, ale je to drahe...Ked uz si to nevies zorganizovat sama....

biba_18
22. jún 2025
@mdse

Autorke sa presne toto nechce, bookovať a hľadať.

@mdse celkom tomu rozumiem, tiež som to tak mala - a s malými deťmi by ma ani netešilo všetko sama organizovať, som chcela vyslovene vypnúť… teraz už chodím po vlastnej osi, a robím fakt vymakané itineráre, ale chápem proste že niekto neskúsený do toho nechce ísť…

mdse
22. jún 2025
@biba_18

@mdse celkom tomu rozumiem, tiež som to tak mala - a s malými deťmi by ma ani netešilo všetko sama organizovať, som chcela vyslovene vypnúť… teraz už chodím po vlastnej osi, a robím fakt vymakané itineráre, ale chápem proste že niekto neskúsený do toho nechce ísť…

@biba_18 áno, tiež tomu rozumiem.

mircalla
22. jún 2025
@biba_18

@biba_18 To nie je o skusenosti, ale schopnosti pouzivat internet

biba_18
22. jún 2025
@mircalla

@biba_18 To nie je o skusenosti, ale schopnosti pouzivat internet

@mircalla nie, nejde iba o to…

mircalla
22. jún 2025
@biba_18

@mircalla nie, nejde iba o to…

@biba_18 Napadaju ma len 3 dovody - som lenivy, neschopny, neviem co s peniazmi alebo vsetko dokopy. Je to totalne predrazene, robila som v cestovke, obrovske marze si na to davaju

biba_18
22. jún 2025
@mircalla

@biba_18 Napadaju ma len 3 dovody - som lenivy, neschopny, neviem co s peniazmi alebo vsetko dokopy. Je to totalne predrazene, robila som v cestovke, obrovske marze si na to davaju

@mircalla dôvody som napísala vyššie… a napadá mi ešte jedna - neviem jazyky…

mircalla
22. jún 2025
@biba_18

@mircalla dôvody som napísala vyššie… a napadá mi ešte jedna - neviem jazyky…

@biba_18 aj to

oliverceky
22. jún 2025
@mircalla

@mircalla koľko je marža?

mircalla
22. jún 2025
@oliverceky

@mircalla koľko je marža?

@oliverceky 40-50 percent

natalka13
22. jún 2025
@biba_18

@biba_18 tiez si zacinala bez skusenosti

biba_18
22. jún 2025
@natalka13

@biba_18 tiez si zacinala bez skusenosti

@natalka13 nie. začínala som presne tak že som chodila s cestovkami a s kamošmi…

beky223
22. jún 2025

Vraj Pavel Bruchala presne také na mieru robí 😅 ale asi to bude naozaj drahé...

natalka13
22. jún 2025
@biba_18

@natalka13 nie. začínala som presne tak že som chodila s cestovkami a s kamošmi…

@biba_18 ale raz si si nasla ubytovanie aj sama ci?
Nieje to veda.

tilly
22. jún 2025

Ja by som nechcela, aby to niekto zariaďoval za mňa. Najlepšie viem, čo chcem, aby som bola spokojná. Kúpiť letenky, požičať auto, booknut ubytko, zariadiť poistenie. Všetko doma z gauča za pár chvíľ len s kreditkou v ruke.

Ale ak chceš náročnejší výlet napr po Ázii alebo USA a bojíš sa to sama zorganizovať, tak skus www.unitravel.sk kočka zorganizuje všetko, aj svadbu v zahraničí, plavbu po Aljaške apod, bude to perfektne naplánované, ale lacné to nebude.

biba_18
22. jún 2025
@natalka13

@biba_18 ale raz si si nasla ubytovanie aj sama ci?
Nieje to veda.

@natalka13 ja o voze a ty o koze…

tilly
22. jún 2025

Inak, toto dokáže aj AI urobiť. Neplánuje, vyberie letenky aj ubytko podľa zadaných kritérií

marcaurel
23. jún 2025

Môžete mi poslať správu

marcaurel
23. jún 2025
@mircalla

@mircalla neviem, kde ste pracovali. Ja som v cestovnom ruchu 33 rokov. Max marža je 10%.

mircalla
24. jún 2025
@marcaurel

@mircalla neviem, kde ste pracovali. Ja som v cestovnom ruchu 33 rokov. Max marža je 10%.

@marcaurel Nie je pravda.

natalka13
24. jún 2025
@marcaurel

@marcaurel z ceny zajazdu? 10%. Ale no.

marcaurel
3. júl 2025
@natalka13

@marcaurel z ceny zajazdu? 10%. Ale no.

@natalka13 ale áno. Pracujem stále a nič sa nezmenilo.

marcaurel
3. júl 2025
@mircalla

@oliverceky 40-50 percent

marcaurel
3. júl 2025
@mircalla

@marcaurel Nie je pravda.

@mircalla je pravda. Pošli mi mail, pošlem faktúry. My nie sme obchod s handrami.