Ahojte hľadám nejakú cestovku alebo človeka ktorý zariadi dovolenku na mieru. Nechceme hotel ani all inclusive skôr niečo ako prenajať domček na pláži, zariadiť lety, transfer aby nám to ubudlo. Cestovať budeme s deťmi preto by sme radšej chceli mať všetko zariadené. Ak máte tipy budem rad.
Ďakujem
Ved to si vies aj sam. Na booking si najdes domcek na plazi. Letenky tiez najdes na nete a taxi z letiska tiez .
Takto dovolenku na mieru si vies najlepsie "usit" sama.vsetko je na nete
Booking hotel a letenky si kupite. Hotovo. Pol hodina na kompe a mate to
jaké ste múdre - nie každý má rozhodovacie schopnosti, odvahu to vziať na seba, skúsenosti s nákupom leteniek, čas sa tomu venovať alebo proste energiu - aby si naplánoval dovolenku sám…
Autorke sa presne toto nechce, bookovať a hľadať.
Kludne napis do Hydrotouru, robia take, ale je to drahe...Ked uz si to nevies zorganizovat sama....
Autorke sa presne toto nechce, bookovať a hľadať.
@mdse celkom tomu rozumiem, tiež som to tak mala - a s malými deťmi by ma ani netešilo všetko sama organizovať, som chcela vyslovene vypnúť… teraz už chodím po vlastnej osi, a robím fakt vymakané itineráre, ale chápem proste že niekto neskúsený do toho nechce ísť…
Vraj Pavel Bruchala presne také na mieru robí ale asi to bude naozaj drahé...
Ja by som nechcela, aby to niekto zariaďoval za mňa. Najlepšie viem, čo chcem, aby som bola spokojná. Kúpiť letenky, požičať auto, booknut ubytko, zariadiť poistenie. Všetko doma z gauča za pár chvíľ len s kreditkou v ruke.
Ale ak chceš náročnejší výlet napr po Ázii alebo USA a bojíš sa to sama zorganizovať, tak skus www.unitravel.sk kočka zorganizuje všetko, aj svadbu v zahraničí, plavbu po Aljaške apod, bude to perfektne naplánované, ale lacné to nebude.
Inak, toto dokáže aj AI urobiť. Neplánuje, vyberie letenky aj ubytko podľa zadaných kritérií
Môžete mi poslať správu
ja také veci hľadám napr. https://www.jaspravim.sk/dovo/dovolenka-na-mier...