icon

Negatívne skúsenosti s kozmetikou FeelPearls. Recenzie a bezpečnosť

katarinajamborova
Dnes o 06:11

Ahojte, chcem sa podeliť so svojou skúsenosťou s firmou FeelPearls, aby som ušetrila ostatným sklamanie.

Kúpila som si od nich dva produkty – krém 100% Pure Pearl Powder za 35 € a ich LED masku za 220€.

Krém som používala podľa návodu niekoľko týždňov a nevidím absolútne žiadny výsledok. Za tú cenu som očakávala aspoň nejaký znateľný efekt, no nič. Peniaze vyhodené z okna.

Horšie je to s LED maskou. Maska sa pri používaní neprimerane prehrieva, čo pri neinvazívnej terapii nemá byt ! čo je nielen nepríjemné, ale aj znepokojujúce z hľadiska bezpečnosti. Kvalita spracovania tiež nezodpovedá tomu, čo firma prezentuje

Keď som na ich stránke nechala úprimnú recenziu o LED maske, jednoducho mi ju zmazali. Takto seriózna firma nevystupuje. Ak firma mazže negatívne recenzie namiesto toho aby riešila problémy zákazníkov, hovorí to za seba.

Som 40-ročná žena, ktorá do starostlivosti o pleť investuje s rozmyslom, a táto skúsenosť ma skutočne sklamala. Určite nákup u nich neodporúčam.

ivetanovakova24
Dnes o 08:20

Mala som ten istý problém a naťahovali sa so mnou + nechceli mi vrátiť peniaze, tak som im pohrozila finančnou inšpekciou a vrátili mi ich. Kúpila som si LED masku u konkurenčnej značky túto https://lumenluxe.org/products/led-maska a som s ňou veľmi spokojná.

anonym_15cd25
Dnes o 08:26

nechala si ojekabatit influencerkami.... co sa tyka kremov/masiek/praskov tak podla zlozenia su to totalne vyhodene peniaze, ja nechapem kto to kupuje, ved tam nie je nic vedecky overene co poamha.
k LED maske sa vyjadrit neviem