Svadobné topánky a šaty: Hodí sa táto kombinácia?
Chybička sa vloudila a kúpila som si skôr svadobné topánky ako šaty. Teraz ale mám pocit, že sa k sebe nehodia. Čo myslíte ?
Ani mne nie
Nehodia,
k šatám sa hodia jednoduché hladké s jemným tenkým opätkom
Krásne šaty aj topánky. Mne sa hodia, veď ti ich aj tak nebude moc vidieť.
@mirkava
Tak pacia sa Ti, ked ich ma aj tak skyvat?
@anonym_f8c874 nebude ich skrývať, len nebudú vidieť. Ak by mala super topánočky, ktoré by bezchybne pasovali, tiež by neboli vidieť.
@mirkava ok
Ak sa dat ta masla prec, dala by som ju dolu.
@anonym_autor mne sa to páči. Na mašle mám slabosť. Tiež som ich mala na svadobných topánkach. Dokonca aj volaniky i perly 😁
Nehodia,
k šatám sa hodia jednoduché hladké s jemným tenkým opätkom
@anonym_cf4f7f na tenkom opätku by som nevydržala ani 10 minút. Tento vyzerá veľmi pohodlne
Ak sú pohodlné a bude ti v nich pohodlne tak ich určte nemeň. Pod šatami ich vidieť nebude a nebudeš mať popolnočky, ku ktorým sa budú pekne hodiť?
A teda tie šaty sú naozaj nádherné a veľmi ti sedia
Chces vediet pravdu? Je to jedno a nikto to nebude riesit. Hlavne, aby boli pohodlne, alebo si najdi popolnocne ku ktorym sa budu hodit.
topánky sa nehodia k týmto šatám. Škoda ich kaziť a dávať mašľu preč. kúpila by som si jednoduchšie topánky - nie tak prezdobené.
Šaty super, aj topánky sú pekné ale k iným šatám. môžeš ich mať keď sa prezlečieš .
@anonym_cf4f7f na tenkom opätku by som nevydržala ani 10 minút. Tento vyzerá veľmi pohodlne
@anonym_6346a5 pohodlný nie je, nehodí sa na spoločenskú obuv, v kombinácii s tou mašľou je to škaredé.
@anonym_6346a5 pohodlný nie je, nehodí sa na spoločenskú obuv, v kombinácii s tou mašľou je to škaredé.
@anonym_cf4f7f hodi, je pohodlný, mam veľmi podobne topanky
S toi mašľou by boli škaredé každé topanky
@anonym_cf4f7f hodi, je pohodlný, mam veľmi podobne topanky
S toi mašľou by boli škaredé každé topanky
@anonym_6346a5 opätok je škaredý sám o sebe, na bežné nosenie ešte ok, na slávnosť vôbec
Mašla je ok k hladkým jednoduchým šatám.
Opätok a mašľa sa k sebe nehodia štýlom.
@anonym_6346a5 opätok je škaredý sám o sebe, na bežné nosenie ešte ok, na slávnosť vôbec
Mašla je ok k hladkým jednoduchým šatám.
Opätok a mašľa sa k sebe nehodia štýlom.
@anonym_cf4f7f akurát že nevesta nemá hladké jednoduché šaty
@anonym_cf4f7f akurát že nevesta nemá hladké jednoduché šaty
@anonym_6346a5 preto som napísala, že sa k šatám nehodia
@anonym_autor je to uplne jedno
@anonym_autor za mna su topanky velmi pekne a hlavne pohodlne, v takychto vydrzis aj celu noc. ale k tym satam sa vobec nehodia lebo saty su velmi prezdobene. hodili by sa ku hladkym satenovym satam. ak ich nie je vobec vidno a nechces kupovat dalsie, tak si ich daj. ale pri tanci a asi aj pri chodeni vidiet budu. nemyslim ze by to niekto riesil ale zrejme chces mat pekne fotky.

Mne moc nie, ale ked ich uz mas, tak ok, je to len na par hodin