icon

Cítite sa ako femme fatale?

26. apr 2026

Ahojte myslíte si o sebe ze ste femme fatale? Ze vám svet leží pri nohách? Ze mate to správne vyžarovanie a muži to cítia? Dá sa k tomu dopracovať alebo to je dané človeku?

anonym_5e03c3
26. apr 2026

Uzivaj si to, kym sa da, v starobe uz ziadna fema fatala (irony) nebudes, ale stara Blazkova z Hornej Dolnej.

autor
26. apr 2026
@anonym_5e03c3

Uzivaj si to, kym sa da, v starobe uz ziadna fema fatala (irony) nebudes, ale stara Blazkova z Hornej Dolnej.

@anonym_5e03c3 ja nie som ani teraz 🤣🤣🤣 preto sa pýtam ci sa to dá vôbec naučiť

anonym_23aaea
26. apr 2026
@anonym_5e03c3

@anonym_5e03c3 len škoda že keď sa to deje to človek nevie uchopiť, nevie si to užiť tak ako by si to užil spätne. Takže nedá sa ľuďom hovoriť užívaj si to , alebo počkaj keď bude to a to. Človek to musí prezit ako novú vec a vôbec si to nemusí užiť.

denisa_deniska
26. apr 2026

@anonym_autor podľa mňa sa to naučiť nedá, ale dá sa k tomu dopracovať, aj keď to teraz nemáš 🙂 keď sa pozrieš do zrkadla, si so sebou brutálne spokojná (fyzicky, psychicky), a s týmto nastavením tak ísť do sveta.. ja to vnímam takto, takto jednoducho a pritom zložito.

anonym_301eb3
26. apr 2026

nechcela by som byť
Označuje typ ženy, ktorá je:

veľmi príťažlivá a charizmatická

zároveň tajomná alebo ťažko čitateľná

často v príbehoch (filmy, knihy) vedie mužov do problémov, risku alebo zániku

Nie je to nutne „zlá žena“ v reálnom živote, skôr literárny a filmový archetyp. V praxi sa tým niekedy opisuje žena, ktorá má silný vplyv na druhých cez svoju príťažlivosť a sebavedomie, často s nádychom nebezpečenstva alebo manipulácie.

anonym_674e44
26. apr 2026

Nie som, neviem a ani nechcem využívať ženské zbrane na manipuláciu a a flirtovať, aby som dosiahla svoje je mi proti srsti...

anonym_43e5b5
26. apr 2026

Som a občas to trošku zneužijem. Neviem, či sa to dá naučiť, neučila som sa to, v podstate som si to uvedomila v priebehu života, že to dobre funguje.

anonym_2e43d4
26. apr 2026

Hm, pre mužov som zaujímavá, tajomná, radi by sa dostali do mojej blízkosti a niektorí aj do postele. Ale žiť by so mnou už nechcel žiadny. Lebo nie som tá žienka domáca. Tento typ žien je dobrá milenka, ale nie je to manželka.

kofa77
26. apr 2026

ani nahodou😅, ani neviem, co by to malo obnasat, byt femme fatale😀

zmrzlinka8
26. apr 2026
@anonym_5e03c3

@anonym_5e03c3 prečo by mala byť v starobe stará Blažková z Hornej Dolnej? Aj staršie ženy môžu mať charizmu a šmrnc, vedia sa upraviť atď. Ale to musí mať žena v sebe.

katkazatka
26. apr 2026

Nie, nie som. Podľa mňa len veľa čítas.😁 Videla si v poslednej dobe takú ženu? Ja nie.

nikoletta1712
26. apr 2026
@anonym_2e43d4

Hm, pre mužov som zaujímavá, tajomná, radi by sa dostali do mojej blízkosti a niektorí aj do postele. Ale žiť by so mnou už nechcel žiadny. Lebo nie som tá žienka domáca. Tento typ žien je dobrá milenka, ale nie je to manželka.

@anonym_2e43d4 To si opísala mňa??😁

marca12
26. apr 2026

@anonym_autor 😂nie som ziadna femme fatale a ani nechcem byt. Neznasam pozornost. Ja sa najradsej presmyknem ako taka myska a hlavne,nech ma nikto nevidi.

zuzitko74
26. apr 2026

OMG, toto vnímam skôr ako bremeno, nie ako dar. Neviem, čo by som si s tým počala.

anonym_4d6216
26. apr 2026

@anonym_autor až takto by som to nedefinovala, ale mám charizmu, som vtipná a spoločenská.Podla mňa to buď máš, alebo nemáš neviem či sa to dá naučiť.Ja mám rada ľudí podobných mne kde je iskra, je o com sa rozprávať aj, keď sa nepoznáme a milujem small talk či so ženami, alebo muzmi

anonym_e5b4a1
26. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a ako naco ti to je??? 🫣😅

anonym_77e246
26. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ludom ked zacne drbat, su aj fatal ...

anonym_93fe1b
26. apr 2026

Áno, som bohyňa... 🤣🤣🤣