icon

Máte návod na hru Postreh Slovensko?

dzejna44
30. apr 2026

Ahojte, mate niekto navod ku tejto hre? Najma tie obrazky, co znamenaju. Syn tuto hru dostal od kamarata a vyhodil omylom navod. Dakujem

Foto ilustracne

Máte návod na hru Postreh Slovensko?
patka06
30. apr 2026

Je to ako Dobble pointa je čo najrýchlejšie nájsť rovnaký obrázok na kartičkách.

dzejna44
autor
1. máj 2026
@patka06

Je to ako Dobble pointa je čo najrýchlejšie nájsť rovnaký obrázok na kartičkách.

@patka06 to ano, dobble mame asi 3 rozne, ale chceme vediet, co su vsetky tie obrazky a co znamenaju slova, narecie atd 👍 Mozem si jedno po druhom googlit, jasne, ale kebyze to niekto ma a nafoti mi a posle, je to rychlejsie. 🙂

dzejna44
autor
1. máj 2026
@patka06

@patka06 nieco je ako slovo na jednom obrazku a na druhom je to obrazok - rozne hrady, narecie, atd.

anonym_41675e
1. máj 2026
@dzejna44

@patka06 to ano, dobble mame asi 3 rozne, ale chceme vediet, co su vsetky tie obrazky a co znamenaju slova, narecie atd 👍 Mozem si jedno po druhom googlit, jasne, ale kebyze to niekto ma a nafoti mi a posle, je to rychlejsie. 🙂

@dzejna44 a co ti ma kto nafotit? ved snad vies citat, mas tam obrazok a nazov a vidis co to znamena, a ked naozaj nejake slovo nevies tak si to daj do googla tolko snad zvladnes, lebo ja co vidim obrazky tak vidim co co je,