Hrozná bolesť chrbta u päťročného dieťaťa. Čo robiť?
Ahojte mamičky, chcela by som sa poradiť, či ste niečo podobné nezažili. Som z toho úplne v šoku a nechápem, čo sa deje.
Môj 5-ročný syn mal dnes z ničoho nič hrozné bolesti chrbta – vyzerá to ako nejaký náhly kŕč. Sedel za stolom, jedol a zrazu strašný rev, začal sa celý zvíjať a točiť, že ho hrozne bolí chrbát. Za minútu bolo po všetkom, bol úplne v pohode, behal a skákal. O pol hodiny si išiel umývať zuby a zase presne to isté – silná bolesť a po pol minúte znova nič.
Na chrbte (hore, kde mi ukazuje, že ho to bolí) má len jednu malú modrinu. V škôlke mi nič nepovedali, ale syn mi už celý mesiac hovorí, že ho tam jeden chlapec bije.
Máte s takýmto niečím skúsenosť? Ak sa to zopakuje, určite chcem letieť na pohotovosť, len rozmýšľam, ako mu tam vlastne pomôžu – predpokladám, že bude treba hneď rontgen. Zažila ste niektorá takéto náhle, prechádzajúce bolesti chrbta u detí?
Ďakujem za každú radu!
zajtra smer pediater naco pohotovost??
@anonym_1067ea ok ďakujem
@mama4444 napis co to mal. Moze byt hocico. Male deti mavaju aj pankreas podrazdeny, mozno sa udrel, mozno rebro, pricina bolesti moze byt ozaj rozna, drzim palce.

zajtra smer pediater naco pohotovost??