Je to pásový opar?
Mam bolestivé a citlivé podpazušie už druhý týždeň a vyrážky sa mi vysypali pred troma dňami. U lekára som bola krv je v poriadku vyrážky som u doktora ešte vysypané nemala. Mam akoby hrčku zvacsenu asi okolo 2cm mäkkú, zrejme uzlina. Na sono som objednaná až o tri týždne, asi skúsim sa objednať u súkromného lekára na sono.
kudne to moze byt
@anonym_e14482 ďakujem za odpoveď, musia sa pri opare vyrážky rozširovať, zatiaľ ďalšie nepribudajú. Za aký čas vzniknú pľuzgiere?
Vyzerá to ako pásový opar. Treba čo najrýchlejšie nasadiť antivirotiká na predpis a lokálne mastičky na herpes (acyklovir).
Ďakujem za odpovede, nebola som si ista co to je, len ma znepokojuje to boľavé podpazušie. Dávala som si totižto tvaroh ako obklad začiatkom tyzdna a neviem ci to môže byť ako alergia na tvaroh.
Ďakujem za odpovede, nebola som si ista co to je, len ma znepokojuje to boľavé podpazušie. Dávala som si totižto tvaroh ako obklad začiatkom tyzdna a neviem ci to môže byť ako alergia na tvaroh.
@gt25 bože. Píše ti tu dr. a ty si ideš svoje. Choď na tú pohotovosť.
@gt25 moze byt opar
Chodte na pohotovosh
Dobre zajtra pôjdem na pohotovosť, dúfam ze ma nevysmeju ze co tam robím s par pupienkami. Ďakujem

kudne to moze byt