icon

Je to pásový opar?

gt25
Dnes o 19:35

Mam bolestivé a citlivé podpazušie už druhý týždeň a vyrážky sa mi vysypali pred troma dňami. U lekára som bola krv je v poriadku vyrážky som u doktora ešte vysypané nemala. Mam akoby hrčku zvacsenu asi okolo 2cm mäkkú, zrejme uzlina. Na sono som objednaná až o tri týždne, asi skúsim sa objednať u súkromného lekára na sono.

anonym_e14482
Dnes o 19:36

kudne to moze byt

janickadr
Dnes o 19:41

@gt25 Asi pasovy opar. Sono je zbytocne, treba ist na pohotovst predpisat antivirotika... (liecbu treba zacat co najskor, lebo o par dni uz nebude mat efekt...)

gt25
autor
Dnes o 19:43
@anonym_e14482

kudne to moze byt

@anonym_e14482 ďakujem za odpoveď, musia sa pri opare vyrážky rozširovať, zatiaľ ďalšie nepribudajú. Za aký čas vzniknú pľuzgiere?

raffaella
Dnes o 19:46

Vyzerá to ako pásový opar. Treba čo najrýchlejšie nasadiť antivirotiká na predpis a lokálne mastičky na herpes (acyklovir).

janickadr
Dnes o 19:48
@gt25

@anonym_e14482 ďakujem za odpoveď, musia sa pri opare vyrážky rozširovať, zatiaľ ďalšie nepribudajú. Za aký čas vzniknú pľuzgiere?

@gt25 Nemusia sa rozsirovat a nemusia byt klasicke vodnate pluzgiere vobec...

gt25
autor
Dnes o 19:53

Ďakujem za odpovede, nebola som si ista co to je, len ma znepokojuje to boľavé podpazušie. Dávala som si totižto tvaroh ako obklad začiatkom tyzdna a neviem ci to môže byť ako alergia na tvaroh.

janickadr
Dnes o 19:54
@gt25

Ďakujem za odpovede, nebola som si ista co to je, len ma znepokojuje to boľavé podpazušie. Dávala som si totižto tvaroh ako obklad začiatkom tyzdna a neviem ci to môže byť ako alergia na tvaroh.

@gt25 Toto urcite nie je alergia...

anonym_a43f7a
Dnes o 19:56
@gt25

@gt25 bože. Píše ti tu dr. a ty si ideš svoje. Choď na tú pohotovosť.

taktotedanie
Dnes o 20:02
@gt25

@gt25 moze byt opar
Chodte na pohotovosh

tehotna40
Autor odpoveď zmazal
tehotna40
Dnes o 20:10

Som si takmer istá ze ano

gt25
autor
Dnes o 20:22

Dobre zajtra pôjdem na pohotovosť, dúfam ze ma nevysmeju ze co tam robím s par pupienkami. Ďakujem