Partner nosí jedlo od ex. Ako na to reagovať?
Ahojte, zeny..chcela by som nazor na situaciu ked partner ked ide pozriet dceru tak vzdy donesie od ex jedlo, jogurty, zaviny lebo mala nezjedla..Vie aky je, ze nechce jedlo vyhadzovat a jeho ex evidentne nevie nakupovat a zastava si ju a este vam povie ze ste nespravodliva a zla..aky je nazor? Vadilo by vam to alebo nie?
@anonym_autor jedlo od ex?? NIKDY ☠️. Už si počula o Erin Patterson ? Tiež tiež všelijaké pochúťky pre bývalého manžela pripravovala, našťastie to prežil, jeho rodičia už bohužiaľ nie.
Neviem si predstavit mat muza, ktory ma dieta. Tak k tejto casti sa nejdem vyjadrovat, nakolko neviem si to ani predstavit. Ale teda ak ti priatel hovori, ze si zla. Tak nech si najde dobru. Uz len toto by mne naozaj vadilo. S manzelom som 14 rokov, mame 2 deti a nikdy mi nepovedal, ze som zla.
Nevadilo, neviem prečo to riešiš, nechceš, nejedz, zje to sám
Boze, co riesis? Ona je mozno na diete, vela veci neje..... Podakovali by sme a zjedli...... Usetrite
@anonym_autor nevadilo, možno by som to aj ja robila (posielala jedlo), čo je na tom?
Nevadilo by mi to🙂 neziarlis tak trosku?
@anonym_autor vadilo by mi to len v tom prípade, že ja by som nevedela variť a ona by varila famózne a posielala by svoje výtvory ako provokáciu 😄 inak by som neriešila
Nevadilo by mi to? Prečo ti to vadí? Žiarliš? Alebo máš pocit, že sa o neho až príliš moc stará?
Toto je z kategorie nemam problem, vyrobim si.
Aj ja koľko krát zabalím ex manželovi kadečo , koláče, sladkosti.. síce väčšinou to posielam priamo so synom, ale aj tak viem, že to zjedia oni s partnerkou. A naopak tiež, ex zabali z grilovačky, jeho mama koláč 🤷 pre mňa normálka. Keď bol u neho syn po operácii, tak som im ešte aj nakúpiť utekala a potom sme s manželom zaviezli. Aj kávu mu kúpim v automate keď ho v práci u nás vidím na prestávke 😅. Jeho partnerke to neprekáža. Mne by tiež nevadilo keby to robil môj muž.
@anonym_autor jedlo od ex?? NIKDY ☠️. Už si počula o Erin Patterson ? Tiež tiež všelijaké pochúťky pre bývalého manžela pripravovala, našťastie to prežil, jeho rodičia už bohužiaľ nie.
@anonym_9ffe98 🤣🤣🤣👍
@anonym_autor nemám problém, vyrobím si ho? Veď kým nepríde priamo s ex, tak buď rada, ušetríš 😃 on tiež hlúpy, vie, že ti to vadí, prečo nepovie, že to kúpil po ceste? Alebo priniesol od mami 🫣
Vadilo a taky partner s deckom tiez. Ak ty mas tiez deti potom ti nema čo vadit.
Pokial si to zje sam a neobtazuje ta s tym … usetris. Pokial ho otravi, podedis (teda ak mas podozrenie, ze to ide tym smerom tak sa snaz vydat 😉) … kde je problem
Pozri, najdi si bezdetneho chlapa. Treba Ti toto? Ex aj decko, vzdy budu sucastou tvojho zivota. Nechcela by som...
ved co je na tom, je to len jedlo, aspon mate doma nieco navyse, horsie by bolo keby mu balila kondomy, ktore ostali ked tam bol 😂
@anonym_autor ano, si zla. Nechapem, co riesis.
Vadilo a taky partner s deckom tiez. Ak ty mas tiez deti potom ti nema čo vadit.
@lentilka209 ale keby máš ty decko a partnera ktorý nie je otec tak je to ok že? 🤦🏽♀️
Také vyjadrovanie kokos
Super , aspoň by som nemusela toľko variť 😅

Ved nech priatel zje, Teba snad nenuti