Koučing pro bono
Pekný deň prajem,
som momentálne v koučovacom výcviku od coachingworld (program profesionálny kouč) a v rámci výcviku je potrebné, aby sme si odpracovali minimálne 30 hodín ako koučovia. Preto by som rada ponúkla svoje služby úplne zdarma pre toho, komu by to aktuálne mohlo pomôcť, resp. byť užitočné.
Niečo málo o mne:
Viac ako 10 rokov pôsobím v IT biznise, primárne na obchodných pozíciách. Moja kariéra počas tohto obdobia rýchlo expandovala a vypracovala som sa až k zodpovednosti za rozvoj biznisovej stratégie popredného amerického IT výrobcu pre celý slovenský trh.
Tým, že som komunikatívny extrovert, som vždy stavala na vzťahoch a ľuďoch okolo mňa. Pred viac ako rokom som sa rozhodla svoje znalosti rozširovať a to ma priviedlo na Pražskú vysokú školu psychosociálnych štúdií. Absolvovala som tam niekoľko kurzov, avšak za najviac prelomový považujem kurz rogersovskej psychoterapie zameraný na aktívne počúvanie, ktoré sa využíva aj v koučingu. Aktuálne som dokončila aj kurz od Simona Sineka s názvom Find your Why a rozpracovaný mám ešte kurz zameraný na Business Strategy od Wharton School.
Mojím cieľom je podpora žien v ich nielen v profesijnom raste, ale aj celkovom smerovaní. Sama viem, že raziť si vlastnú cestu nie je jednoduché, ale s tými správnymi nástrojmi a hlavne ľuďmi sa to dá.
Ak by ste mali záujem o konzultácie tak sa mi kludne ozvite na môj email: zavodnave@gmail.com
Budem sa tešiť 🙂
S akými témami už máš praktickú skúsenosť v rámci koučingu?
@anonym_78474e Tým, že som ešte vo výcviku, tak to využívam aktuálne vo svojej práci pri kolegoch v pracovných témach ako sú medziludské konflikty, keď je napríklad človek nespokojný s prácou, a v rámci blízkeho okolia čo riešime sú to osobné otázky sebavedomia, motivácie a podobne.
Ako to popisujem v príspevku aj tu na začiatku, som vo výcviku, preto to, čo trénujeme, je nutné viac dostať do praxe a následne to konzultujeme s mentorom.
Co je presne ta motivacia? Nemas aj trosku spasitelsky syndrom? Alebo trosicku "pozerajte sa vsetci na mna aka som uzasna"
Co by si o sebe povedala ze je tvoja najhorsia vlastnost?
Na tieto otazky musis vediet s kludom odpovedat lebo si ich kazdy koho oslovis bude v tajnosti klast.
Ako by si ty definovala nanic kouca?

S akými témami už máš praktickú skúsenosť v rámci koučingu?