Krv v stolici problémové trávenie u psíka
Ahojte mám 2 ročnú vykastrovanú čivavu, ktorá má opakovane problémy s trávením (konkrétne čreva) .. krv v stolici, riedka stolica ,boľavé bruško.. už som toto riešila pred 2 tíždnamy u veterinára urobil krvné testy tie boli v poriadku dal lieky,probiotiká,injekcie povedal že mame dať diétu tak má v miske len svoje granule a vodu ..dnes kakala na večer v kúpeľne, bola tam vykakaná tráva v tom bol taký žltý sliz s krvou neviem či jej to nerobí aj ta tráva, mysleli sme si že kuracie to ale tento tížden nemala,,, len hovädzie trošku asi pred 4 hodinami.. ale to jej nikdy tento problem nespôsobovalo ,som s toho dosť zufala :( má to opakovane už niekoľko mesiacov, raz je kľud potom znova…nasadila som probiotiká od zajtra tabletky čo mi dal veterinár pred dvomi tíždnamy navrhol nám že by bolo fajn urobiť odborne krvné testy či nieje na niečo alergická (napr kuracie) co jej to môže sposobovat vraj to bude stať 300€ ale tak tento veterinár je drahý nechala som uňho v tedy za lieky a injekcie 200€ co sme tam boli… maly ste podobne skúsenosti zo psikom ? Neviete co by pomohlo ? Ďakujem
Granule nie sú diéta.

"krvne testy" su predpokladam zakladne parametre, ktore su len pramalo z riadnej diagnostiky psa pri takomto probleme. Je na mieste riadne a komplexne zhodnotenie psa aj s vyuzitim zobrazovacich metod (USG, RTG), odber krvi aj trusu. To akoze na zaciatok, zvysok podla potreby. Testy na potravinove alergie nie su prva ani druha volba pri diagnostike takychto problemov.
Odporucam Vam jednoznacne navstivit riadne vybavenu kliniku (minimalne v kazdom krajskom meste ich par je), kde su odbornici a zdiagnostikuju psa tak, ze nasledne viete riesit problem.
Tymto stylom, akym hladate odpovede a riesenie na chorobu psika to bude nekonecny pribeh...
Drzim palce.