icon

Kupim Instagram profil vyše 5tis sledujucich

nelinka1991
Včera o 12:11

Píšte ponuky ak niekto ma záujem posunúť účet

anonym_11f0de
Včera o 12:12

Toto tu nie je inzercia ale diskusne forum.

anonym_1ed13d
Včera o 12:18

@nelinka1991 ty prosím ťa čo tými skupinami chceš? Pred pár dňami fb teraz ig? Veď si vytvor sama, si myslíš že ti niekto svoje podá ďalej?

sissy27
Včera o 12:40
@anonym_1ed13d

@nelinka1991 ty prosím ťa čo tými skupinami chceš? Pred pár dňami fb teraz ig? Veď si vytvor sama, si myslíš že ti niekto svoje podá ďalej?

@anonym_1ed13d ale áno, podá, resp. predá. Normálna vec. Ono to totiž chvíľu trvá nazbierať 5k sledovateľov, a je xx dôvodov, prečo to takto ľudia robia a prečo sa s tým obchoduje.

anonym_1ed13d
Včera o 12:50
@sissy27

@anonym_1ed13d ale áno, podá, resp. predá. Normálna vec. Ono to totiž chvíľu trvá nazbierať 5k sledovateľov, a je xx dôvodov, prečo to takto ľudia robia a prečo sa s tým obchoduje.

@sissy27 ale na čo jej to bude?

nelinka1991
autor
Včera o 12:54

Je to normálne predávajú sa a kupujú nie je to posunutie ale predaj kúpa

ivka225
Včera o 12:57
@anonym_1ed13d

@anonym_1ed13d Napríklad: niekto kúpi skupinu zameranú na pestovanie zeleniny, ktorá má 5000 členov, začne tam vypisovať aký je Putin super chlapík, no a keďže má 5000 sledovateľov, veľvyslanectvo Ruskej Federácie si už nájde spôsob, ako mu na činnosť prispieť.

anonym_1ed13d
Včera o 12:58
@ivka225

@anonym_1ed13d Napríklad: niekto kúpi skupinu zameranú na pestovanie zeleniny, ktorá má 5000 členov, začne tam vypisovať aký je Putin super chlapík, no a keďže má 5000 sledovateľov, veľvyslanectvo Ruskej Federácie si už nájde spôsob, ako mu na činnosť prispieť.

@ivka225 🤣🤣👍

anonym_1ed13d
Včera o 13:00

Toto prosím čo resp kto?

nelinka1991
autor
Včera o 13:05
@ivka225

😆😆😆
@ivka225 ako vieš môj plán

sissy27
Včera o 13:34
@anonym_1ed13d

@anonym_1ed13d čisto teoreticky aj na to, čo napísala @ivka225 😀
jedna z ďalších možností je, že predáva háčkované hračky, kúpi si profil s 5000 followermi, ktorí zrazu ani nevedia ako, budú mať každý deň v ponuke pekné háčkované hračky, pozrú si jej storky, možno dajú like na post a možno aj niečo kúpia. Jej profil zároveň bude mať videnia, interakcie a bude zaujímavý pre ďalšie spolupráce...
Alebo sa možno chystá urobiť ľudí o peniažky, kúpi profil založený pred 4 rokmi, s 5000 followermi, niekto ho zbadá a povie si wau, to už funguje dlho a celkom slušná komunita vybudovaná, to nebude podvod, a investuje...
Alebo si založila onlyfans a tiež potrebuje dostať svoj profil do povedomia širšej verejnosti, z 5000 followerom sa skôr niekto chytí ako z 0...
tých možností je fakt veľa, ale v príncípe ide o to isté - profil s nejakou históriou a nie založený včera + balík reálnych followerov, nie len kúpených účtov

anonym_1ed13d
Včera o 13:42
@sissy27

jedna z ďalších možností je, že predáva háčkované hračky, kúpi si profil s 5000 followermi, ktorí zrazu ani nevedia ako, budú mať každý deň v ponuke pekné háčkované hračky, pozrú si jej storky, možno dajú like na post a možno aj niečo kúpia. Jej profil zároveň bude mať videnia, interakcie a bude zaujímavý pre ďalšie spolupráce...
Alebo sa možno chystá urobiť ľudí o peniažky, kúpi profil založený pred 4 rokmi, s 5000 followermi, niekto ho zbadá a povie si wau, to už funguje dlho a celkom slušná komunita vybudovaná, to nebude podvod, a investuje...
Alebo si založila onlyfans a tiež potrebuje dostať svoj profil do povedomia širšej verejnosti, z 5000 followerom sa skôr niekto chytí ako z 0...
tých možností je fakt veľa, ale v príncípe ide o to isté - profil s nejakou históriou a nie založený včera + balík reálnych followerov, nie len kúpených účtov

@sissy27 ďakujem za vysvetlenie toto som naozaj nevedela 😁

nelinka1991
autor
Včera o 13:46
@sissy27

@sissy27 konečne niekto kto tomu rozumie 😆 nemáš nejaký na predaj

sissy27
Včera o 13:47
@nelinka1991

@sissy27 konečne niekto kto tomu rozumie 😆 nemáš nejaký na predaj

@nelinka1991 veru nemám 😀 ale ak mám byť úprimná, tak toto asi nebude úplne tá správna komunita, kde ho zoženieš

nelinka1991
autor
Včera o 13:59
@sissy27

@nelinka1991 veru nemám 😀 ale ak mám byť úprimná, tak toto asi nebude úplne tá správna komunita, kde ho zoženieš

@sissy27 práve že už som mala dve ponuky len my nevyhovovali

anonym_fb5f61
Včera o 15:03
@anonym_1ed13d

Toto prosím čo resp kto?

@anonym_1ed13d to je autorka témy

anonym_1ed13d
Včera o 15:07
@anonym_fb5f61

@anonym_1ed13d to je autorka témy

@anonym_fb5f61 ten skrytý komentár?

anonym_fb5f61
Včera o 15:08
@anonym_1ed13d

@anonym_fb5f61 ten skrytý komentár?

@anonym_1ed13d áno,asi ta blokla alebo ty ju 🫣

anonym_1ed13d
Včera o 15:08
@anonym_fb5f61

@anonym_1ed13d áno,asi ta blokla alebo ty ju 🫣

@anonym_fb5f61 ja ju nie tak asi ona mňa 🤣🤣🤣

anonym_1ed13d
Včera o 15:10

@nelinka1991 autorka ja tu mám na mk skupinu, predám ti ju za 10k. Berieš ?

anonym_fb5f61
Včera o 15:10
@anonym_1ed13d

@anonym_fb5f61 ja ju nie tak asi ona mňa 🤣🤣🤣

@anonym_1ed13d 🫣 vyzerá to tak

anonym_1ed13d
Včera o 15:52

@nelinka1991 no čo? Už nemáš záujem?

nelinka1991
autor
Včera o 16:07
@anonym_1ed13d

@nelinka1991 autorka ja tu mám na mk skupinu, predám ti ju za 10k. Berieš ?

@anonym_1ed13d brala by som ale na MK

nelinka1991
autor
Včera o 16:08

Neviem prečo niektoré zeny majú potrebu sa do niekoho navážat len tak neviem ani ako toto odstrániť tu diskusiu

anonym_1ed13d
Včera o 16:49
@nelinka1991

Neviem prečo niektoré zeny majú potrebu sa do niekoho navážat len tak neviem ani ako toto odstrániť tu diskusiu

@nelinka1991 diskusiu nijak neodstrániš. Ved ja ti píšem že tu na mk mám skupinu podám ti ju za 10k. Máš toľko?

nelinka1991
autor
Včera o 16:56
@anonym_1ed13d

@nelinka1991 diskusiu nijak neodstrániš. Ved ja ti píšem že tu na mk mám skupinu podám ti ju za 10k. Máš toľko?

@anonym_1ed13d to som zle napísala že by som brala ale nie na mk Facebook alebo Instagram najlepšie Instagram tu na koniku nie a áno mam toľko

anonym_1ed13d
Včera o 17:12
@nelinka1991

@anonym_1ed13d to som zle napísala že by som brala ale nie na mk Facebook alebo Instagram najlepšie Instagram tu na koniku nie a áno mam toľko

@nelinka1991 dobre tak to s tým ig si to ešte rozmyslím