icon

Kedy darovať kvety profesorom na maturite?

ggg6678
Dnes o 14:10

Dobrý deň,
Mám takú dilemu.
Nabudúci týždeň mám maturity, a neviem že či doniest kvety na slávnostne otvorenie ktoré mám v pondelok, alebo až pri odovzdávaní maturitného vysvedčenia. Študujem externe tak som chcela doniesť všetkým profesorom s ktorými som mala predmety ale všetci hovoria že to je zbytočne, že mám doniesť pri odovzdávaní maturitného vysvedčenia len pre triedného profesora, zástupkyňu a riaditeľovi. Ale mužom mi príde blbe dať kvet, tak som rozmýšľala že nejakú bonbonieru alebo darčekový kôš. Poraďte mi
Ďakujem

anonym_cee011
Dnes o 14:14

darčekový kôš? To som ešte nepočula - načo si to komplikuješ. Stačí na konci pre triednu kyticu kvetov.

huxy
Dnes o 14:15

My sme sa skladali celá trieda, triednej kyticu, darček (pobyt) a ostatným kytice.

ggg6678
autor
Dnes o 14:22
@anonym_cee011

darčekový kôš? To som ešte nepočula - načo si to komplikuješ. Stačí na konci pre triednu kyticu kvetov.

@anonym_cee011 tak predávajú aj také malé, nemyslela som tie obrovské🤣

sisska96
Dnes o 14:49

Neskladali ste spoločne?

ggg6678
autor
Dnes o 14:52
@sisska96

Neskladali ste spoločne?

@sisska96 dávali sme 20€ ale to je vraj pre komisiu na kvety a občerstvenie, a že keď neminú všetko tak vrátia

anonym_d59a59
Dnes o 14:54

@ggg6678 Ideálne je, keď sa trieda dohodne a pri odovzdávaní maturitných vysvedčení sa odovzdá kytica za všetkých triednemu profesorovi, prípadne aj riaditeľovi a zástupcovi školy.V prípade, že sa tak nestalo, prichystaj kyticu triednemu na odovzdávanie maturitných vysvedčení

januska12323
Dnes o 14:59

Až na konci sa dáva.