Poraďte laktačnú poradkyňu mimo Mamily. Hľadám príčiny nesprávneho satia
Poznáte prosím laktačnu poradkyňu na východe ktorá sa zameriava nie len na prisatie bábätká a odporúčania brat bylinky ale celkovo rieši stav ústnej dutiny bábätka, hľadá príčiny nesprávneho prisatia nielen v uzdicke, pozna orofascialne masaze, prípadne spolupracuje s osteopatom? Bábätko ma 7 týždnov. Nedokaze sa prisat na prsník efektívne, nevie pit ani z flase. Mlieka je dosť. Uzdicky strihnute bez efektu.. hľadám hlbšiu príčinu. Prvy syn nedokázal pit inak ako v spánku polospánku. Nedokazal pit za bdela..dva roky sa kojil len v noci, pri zaspavani, pri zobúdzani. Druhy je ešte vacsi expert. A ja neverím ze sa mu neda pomôcť a hľadám príčiny. Mlieka odsajem dost. Nedokaze vypiť ani to co odsajem pocas dna. Poradkyňa z mamily len nasadzuje bilinky ale to mi je na nic ked dieťa nedokáže správne sat.
Ako že nevie piť z fľaše?
@anonym_6a78e8 nevie správne dýchať. Neprisava sa dobre ani na fľašu. Zacne sat prestane dýchať pri tom.. potom sa dusi. A viac nepije.
@anonym_6a78e8 nevie správne dýchať. Neprisava sa dobre ani na fľašu. Zacne sat prestane dýchať pri tom.. potom sa dusi. A viac nepije.
@majkaska tak to by som riešila skôr s pediatrom, pripadne orl
@anonym_6a78e8 pediatricka mi nepomohla. Nestretla sa s tým. Čudovala sa.
@majkaska tak sa pýtaj na orl.
Smer dr, čo s tým má laktačná? Orl, pediatri…má nejaké oslabené svaly v ústach alebo slabšie pľúca, keď nestíha dýchať

Ako že nevie piť z fľaše?