Sú biele madeirové šaty vhodné pre ženy 50+?
Dobrý večer. Dievčatá myslíte si, že biele madeirové šaty sú vhodné aj pre ženy 50+?
@intses a prečo by nemali byť? Ak zvolíš strih, ktorý ti bude lichotiť, tak budeš krásna femmefatall 😊
v pohode. to nie o látke ale o strihu…
@intses samozrejme ze áno. Doktorka mojich detí má pred 60tkou a nosí madeirove šaty a klobúk. Vždy je krásna
@intses Určite nie. Chcela stará mladou byť ...
@anonym_d7be88 a vieš nám povedať do čoho sa majú teda tie “stare” obliekať?
@intses Určite nie. Chcela stará mladou byť ...
@anonym_d7be88 mám 26 a mne 50 ročné ženy neprídu vôbec staré 🤷🏼♀️. Veľa z nich má krajšiu postavu, než moje rovesníčky. Nie sme v minulom storočí, kedy žien po 40tke bol hlavný odev fertucha a kapce 🙈
@anonym_d7be88 a vieš nám povedať do čoho sa majú teda tie “stare” obliekať?
@biba_18 kroj alw´ebo satova zastera 😂 si pamatam, ze som to ako dieta v hlave riesila, ze co ja budem v tom veku nosit, ked kroj nemam a zastera sa mi nepaci, a ani neviem, kde sa kupuju vlastne 😂😂😂😂
Kolegyňa(51)mala včera oblečené krásne biele madeirové nad kolená a vyzerala v nich fantasticky.
Pravdaže,len treba zvoliť vhodný strih,aby to aj lichotilo postave.
Nad touto temou zasnem…ja mam aspon 3 biele saty a aj madeirove a v zivote by ma nenapadlo rozmyslat, ci su vhodne,alebo nie….pokial nie su hlboko dekoltovane a mini, tak su vhodne pre kazdy vek….co uz moze byt nevhodne na bielej madeire????? Samozrejme musia byt podsite, alebo so spodnickou
Nad touto temou zasnem…ja mam aspon 3 biele saty a aj madeirove a v zivote by ma nenapadlo rozmyslat, ci su vhodne,alebo nie….pokial nie su hlboko dekoltovane a mini, tak su vhodne pre kazdy vek….co uz moze byt nevhodne na bielej madeire????? Samozrejme musia byt podsite, alebo so spodnickou
@beataxxx aj nepodšité, bez spodničky s béžovým spodným pradlom, cez tie mini dierky aj tak nič nevidieť 🙂
@intses ja som robila v butiku a prave tieto typy siat kupuju zeny od 35 vyssie, hlavne tie okolo 45-55 rokov su target audience. Nakolko to pristane tej zene a je vela zien s pomerne dobrou postavou na tieto strihy. Navyse posobia velmi romanticky a letne. Cize urcite super mat taketo saty v satniku a nejaku vhodnu kabelku k nim. Mlade baby nosia uplne ine saty, tam vidim skor puzdrove saty a vhodne saka tomu, to sa dost drzi.
moja kamoška má 63 a kúpila si biele madeirové šaty a vyzerá v nich super. Nosí aj nad kolená šaty, aj conversky aj riflovú bundu
@intses samozrejme, že áno. Ženy vedia byť šik v každom veku (nemyslím +50 kíl, priesvitné legíny zarezané “kajetaje” ako dnešná mládež) biela a správny strih svedčí mnohým ženám: madeira+ leto= výhra🥰😘
@intses madeirove šatky sú krásne a na leto ako stvorené. Myslím si, že ak je pekný strih a dobrá postava, je jedno, koľko máš rokov 👍
@intses Áno🙂
A prečo nie? Vo veku 78 rokov si pokojne oblečiem šaty vhodného strihu z materiálu v ktorom sa cítim pohodlne.

@intses samozrjme 🙂