icon

Sú biele madeirové šaty vhodné pre ženy 50+?

intses
21. júl 2025

Dobrý večer. Dievčatá myslíte si, že biele madeirové šaty sú vhodné aj pre ženy 50+?

anonym_34aa3a
21. júl 2025

@intses samozrjme 🙂

denkabemommy
21. júl 2025

@intses a prečo by nemali byť? Ak zvolíš strih, ktorý ti bude lichotiť, tak budeš krásna femmefatall 😊

biba_18
21. júl 2025

v pohode. to nie o látke ale o strihu…

anonym_78395c
21. júl 2025

@intses samozrejme ze áno. Doktorka mojich detí má pred 60tkou a nosí madeirove šaty a klobúk. Vždy je krásna

anonym_d7be88
21. júl 2025

@intses Určite nie. Chcela stará mladou byť ...

biba_18
22. júl 2025

@anonym_d7be88 a vieš nám povedať do čoho sa majú teda tie “stare” obliekať?

denkabemommy
22. júl 2025
@anonym_d7be88

@anonym_d7be88 mám 26 a mne 50 ročné ženy neprídu vôbec staré 🤷🏼‍♀️. Veľa z nich má krajšiu postavu, než moje rovesníčky. Nie sme v minulom storočí, kedy žien po 40tke bol hlavný odev fertucha a kapce 🙈

viky7
22. júl 2025
@biba_18

@biba_18 kroj alw´ebo satova zastera 😂 si pamatam, ze som to ako dieta v hlave riesila, ze co ja budem v tom veku nosit, ked kroj nemam a zastera sa mi nepaci, a ani neviem, kde sa kupuju vlastne 😂😂😂😂

denkabemommy
22. júl 2025
@viky7

@biba_18 kroj alw´ebo satova zastera 😂 si pamatam, ze som to ako dieta v hlave riesila, ze co ja budem v tom veku nosit, ked kroj nemam a zastera sa mi nepaci, a ani neviem, kde sa kupuju vlastne 😂😂😂😂

@viky7 🤣🤣🤣🤣

mergimar
22. júl 2025

Kolegyňa(51)mala včera oblečené krásne biele madeirové nad kolená a vyzerala v nich fantasticky.

jaskolka
22. júl 2025

Pravdaže,len treba zvoliť vhodný strih,aby to aj lichotilo postave.

akvi
22. júl 2025
@biba_18

@biba_18 do čoho? Však silonova zástera, kašmîrka na hlavu a ideálne nevyliezať ani z domu, aby tá 50+ nikoho nepohoršila, starena jedna 🙄.

biba_18
22. júl 2025

@akvi a ja trapoška dnes letné sandalky na platforme, široká pásikovaná sukňa a tričko gap ... hrôza ...

beataxxx
22. júl 2025

Nad touto temou zasnem…ja mam aspon 3 biele saty a aj madeirove a v zivote by ma nenapadlo rozmyslat, ci su vhodne,alebo nie….pokial nie su hlboko dekoltovane a mini, tak su vhodne pre kazdy vek….co uz moze byt nevhodne na bielej madeire????? Samozrejme musia byt podsite, alebo so spodnickou

amima
22. júl 2025

@intses
Určite áno,pozri stránku Móda Prostějov

biba_18
22. júl 2025

@beataxxx bohvie aké šaty myslela ... lebo biela je farba, madeira je látka. čo by na tom mohlo byť nevhodné? tiež nerozumiem ... ako keby sme sa spýtali či je vhodná hnedá kožená bunda ...

denkabemommy
22. júl 2025
@beataxxx

Nad touto temou zasnem…ja mam aspon 3 biele saty a aj madeirove a v zivote by ma nenapadlo rozmyslat, ci su vhodne,alebo nie….pokial nie su hlboko dekoltovane a mini, tak su vhodne pre kazdy vek….co uz moze byt nevhodne na bielej madeire????? Samozrejme musia byt podsite, alebo so spodnickou

@beataxxx aj nepodšité, bez spodničky s béžovým spodným pradlom, cez tie mini dierky aj tak nič nevidieť 🙂

kiki68
22. júl 2025

@intses ja som robila v butiku a prave tieto typy siat kupuju zeny od 35 vyssie, hlavne tie okolo 45-55 rokov su target audience. Nakolko to pristane tej zene a je vela zien s pomerne dobrou postavou na tieto strihy. Navyse posobia velmi romanticky a letne. Cize urcite super mat taketo saty v satniku a nejaku vhodnu kabelku k nim. Mlade baby nosia uplne ine saty, tam vidim skor puzdrove saty a vhodne saka tomu, to sa dost drzi.

akvi
22. júl 2025
@biba_18

@akvi a ja trapoška dnes letné sandalky na platforme, široká pásikovaná sukňa a tričko gap ... hrôza ...

@biba_18 ja som si dokonca dovolila šaty na ramienka, dúfam, že ma módna polícia nezvrtne domov, nech nepohoršujem 😅

hermanoval
22. júl 2025

moja kamoška má 63 a kúpila si biele madeirové šaty a vyzerá v nich super. Nosí aj nad kolená šaty, aj conversky aj riflovú bundu

sulavikova
22. júl 2025

@intses samozrejme, že áno. Ženy vedia byť šik v každom veku (nemyslím +50 kíl, priesvitné legíny zarezané “kajetaje” ako dnešná mládež) biela a správny strih svedčí mnohým ženám: madeira+ leto= výhra🥰😘

margotka17
22. júl 2025

@intses madeirove šatky sú krásne a na leto ako stvorené. Myslím si, že ak je pekný strih a dobrá postava, je jedno, koľko máš rokov 👍

123_monika
22. júl 2025

@intses Áno🙂

evansova
23. júl 2025

A prečo nie? Vo veku 78 rokov si pokojne oblečiem šaty vhodného strihu z materiálu v ktorom sa cítim pohodlne.

maya_hi
23. júl 2025
@anonym_d7be88

@anonym_d7be88 tak niekto je starý už svojimi názormi. S vekom to nemusí mať nič spoločné. Ty mi prídeš tak na 65 😏