Mama môjho priatela
Ahojte. Mam 30 rokov a priatel 33. Este byva u mamy. Ked tam prídem na víkend a sme v jeho izbe tak jeho mama vždy bez zaklopania vtrhne do izby aj 10 x za sebou , a raz sme mali na male aby nas neprichytila pri sexe.... plus hovorí ze ked tam prídem na víkend tak ci sme tam prisli ležať alebo za ňou tak chce aby sme všetok cas trávili pri nej ked vari alebo v obyvacke. Priateľ je cez týždeň na ubytovni pracovne domov chodí len na víkendy. Riešime spoločne byvanie no zatial to je takto. Je to normálne?
Bez zaklopania vtrhnut do izby nie je nikdy v poriadku...
@anonym_autor áno je, ved si na navsteve
@anonym_075fa6 ved je tam s jej synom.
Ja nevtrhnem ani k muzovi len tak,ak je niekde zavrety.
Uz len preto,aby sa nezlakol..
V prvom rade nie je normálne, aby 30 a 33 roční ľudia bývali u rodičov.
@anonym_autor Normálne nie,ale väčšinou aj je. Sú aj taký rodičia a hlavne mamy.Tak treba hneď od začiatku povedať, že klopať musí a ak nebude tak sa budete zamykať.A trochu treba s ňou a hlavne aj sami. No niektoré sa to nenaučia nikdy.
Nie je v poriadku, ze nerespektuje vase sukromie, na druhej strane nie je v poriadku prist do jej bytu a byt cely vikend zalezeni v izbe 🤷♀️ chapem, ze nemate kde inde byt ale ides na navstevu do jej bytu a musite respektovat v prvom rade ju. Ja napr. si dnes nedovolim zavriet sa s muzim v exdetskej izbe a to sme manzelia, by mi to prislo dost neuctive voci svokrovcom, u ktorych sme.
@anonym_autor Ci je to normalne, ano je...ale ci je to spravne, tak to nie 🫣. Tak ale je to jej byt, jej pravidla...vam neostava nic ine, len sa prisposobit alebo zutekat co najskor do vlastneho. Odporucam plan B 👍😊
33 rocny byva u mami? Mama vtrha bez klopania do izby? Mama sa dozaduje aby ste s nou travili cas? 🚩🚩🚩
Ja by som utekala kade lahsie...
Si na navsteve u jeho mamy, podla toho sa aj spravaj. Sice mohla by zaklopat kym vojde, lebo mozte robit kadeco, ale je to jej dom, takze podla toho sa sprava. Ozaj, tak mi napadlo, jest u nich ti nevadi, pouzit ich kupelnu a WC tiez, vsak? Oni maju vacsi narok na sukromie ako ty, ktora si na navsteve a to ich sukromie im narusujes. Preco nejdete na vikend k tvojim rodicom?
V prvom rade nie je normálne, aby 30 a 33 roční ľudia bývali u rodičov.
@anonym_e7dc0b Tak ak predtým nemal s kým a mama je sama a navyše robí mimo domu tak nevidím v tom problém. Veď si hľadajú už spolu.
Si na navsteve u jeho mamy, podla toho sa aj spravaj. Sice mohla by zaklopat kym vojde, lebo mozte robit kadeco, ale je to jej dom, takze podla toho sa sprava. Ozaj, tak mi napadlo, jest u nich ti nevadi, pouzit ich kupelnu a WC tiez, vsak? Oni maju vacsi narok na sukromie ako ty, ktora si na navsteve a to ich sukromie im narusujes. Preco nejdete na vikend k tvojim rodicom?
@viestta lebo mame zle vztahy
@anonym_e7dc0b Tak ak predtým nemal s kým a mama je sama a navyše robí mimo domu tak nevidím v tom problém. Veď si hľadajú už spolu.
@anonym_667bee ja si to teda vôbec neviem predstaviť. V 33 rokoch žiť s rodičmi. A to máme vynikajúce vzťahy. Možno aj preto, že som včas začala žiť vlastný život.
Neviem si predstavit, ze v 30tke by som si nemohla ani poriadne zasexovat, lebo som v detskej izbe mojho chlapa a mama by nas mohla pocut.
@viestta 👍
Máte zlé vzťahy,ale nevadí ti byť v izbičke priateľa žijúceho u maminky 🤭. Dúfam že si aspoň varíte sami a nevadí vám nedeľný obed od maminky navarený ....(30 roční dospelí ľudia, áno a v detskej izbe ?)🤨
S Tvojimi rodicmi zle vztahy a s frajerovou mamou na tej istej ceste tak skoncit. Hanba by ma fackovala chodit v 30tke k niekoho rodicom do bytu travit cas zalezena v izbe a este sa stazovat ze si tam nemozete v sukromi zasulozit.
Ked mas zle vztahy so svojimi rodicmi, kde byvas? Preco nie ste cez vikend v Tvojej izbe v najme, ubytovni alebo hockde byvas, ale v byte frajerovych rodicov/rodica, ktorym to evidentne nevyhovuje a dava to jasne najavo? Nedochadza vam to?
Ste 30rocni pracujuci ludia a neviete si poriesit ci uz byvanie alebo aspon ten sex mimo detskej izby? Ved ked frajer v 33 doma byva, musi z platu krasne usetrit. To by som radsej chodila kazdy vikend do hotela ako toto co vy 🙃
@anonym_667bee ja si to teda vôbec neviem predstaviť. V 33 rokoch žiť s rodičmi. A to máme vynikajúce vzťahy. Možno aj preto, že som včas začala žiť vlastný život.
@anonym_e7dc0b Áno presne preto.
Očividne je jeho mama taká nenarobíte stým nič. Nevie čo znamená súkromie.Uz si len počkať na spoločné bývanie
@anonym_autor a ty kde bývaš, tiež na ubytovni?
U nich sa nedajú zatvárať dvere na kľúč? Lebo v našich končinách je to bežné. Mám kľúče vo dverách na kúpeľni, na spálni,na detskej aj na chodbe

@anonym_autor áno je, ved si na navsteve