Manželova kolegyňa mu vyznala lásku
Ahojte, mám problém a neviem ako ho vyriešiť. Pred pár dňami mal môj muž firemný večierok na ktorom mu jeho vydatá kolegyňa vyznala počas tanca lásku. Priznal sa mi včera večer, bál sa mi to povedať skôr, no myslím, že keby nechcel, nepovedal by mi to. Jeho kolegyňa je od neho navyše o dosť staršia, má tiež deti, no dospelé deti ktoré a nimi nebývajú a podľa toho čo môj manžel hovoril, majú doma s mužom krízu, zvykla sa mu počas rokov zverovat ako im to s mužom doma nefunguje, kde ešte akože zo srandy povedala, že im doma tri kondómy vystačia na rok. Doslova môjmu nedávno povedala, že ho miluje a že chce s ním zostať a pobozkala ho na pery. Ja tlak 500. Mal vtedy vypité, pýtala som sa ho čo jej na to povedal a on , že nič, že nevedel čo jej na to povedať, lebo bol v šoku. Rozplakal sa keď mi o tom hovoril.Že celý večer mu rozprávala komplimenty a spomínala kedy čo povedal. Manžel mal potom pár dní dovolenku, no v utorok ide do práce kde ju stretne a nevie čo robiť. Ja tiež nie. Povedala som mu, že jej jasne musí slušne vysvetliť, že on ju nemiluje, lebo ona si bude robiť ďalej nádeje a neviem kam by to mohlo smerovať. Navyše pobozkala ho na parkete kde tancovali aj ostatní kolegovia a určite budú reči. Čo robiť ? Ďakujem za pomoc
Ja len toľko k tomu, že alkohol a uvoľnená nálada medzi ľuďmi, ktorí spolu každý deň trávia čas prácou sa vie ľahko prehupnúť k tomu, čo si popísala , aj priamo k sexu. Minule tu moralizovali ženy, že chlap nechce ženu pustiť na vian. večierok. Polovica pomaly rozvod odporúčala. Jedna pani sa vyjadrila, že pracovala v podniku, kde sa každý rok tieto večierky robia a že videla už asi všetko. Ja už nechodím , nebaví ma to a muž chodí a nikdy nie som nadšená. reťaz na nohe nemá, ide, ale vie, akú mám mienku o týchto akciách, kde sa ožraté ženy a aj chlapi opustia .
zachvilu do prace pride novy drb a na stary sa zabudne.. on nech je k nej odmerany a da jej jasne najavo,ze to bol alkohol a nemieni to dalej riesit kedze on rodinu ma..a nech si to doma poriesi ale jeho do toho netaha ... a ze viac sa na u temu bavit nebude
@anonym_d3c557 on ju nechce uraziť. Som mu vysvetlila, že keď jej jasne nedá najavo, že z jeho strany záujem nieje, tak ona sa bude snažiť pokračovať keďže sa mu otvorene vyjadrila
Ja len toľko k tomu, že alkohol a uvoľnená nálada medzi ľuďmi, ktorí spolu každý deň trávia čas prácou sa vie ľahko prehupnúť k tomu, čo si popísala , aj priamo k sexu. Minule tu moralizovali ženy, že chlap nechce ženu pustiť na vian. večierok. Polovica pomaly rozvod odporúčala. Jedna pani sa vyjadrila, že pracovala v podniku, kde sa každý rok tieto večierky robia a že videla už asi všetko. Ja už nechodím , nebaví ma to a muž chodí a nikdy nie som nadšená. reťaz na nohe nemá, ide, ale vie, akú mám mienku o týchto akciách, kde sa ožraté ženy a aj chlapi opustia .
@anonym_3ea660 no ale ona nebola opitá, opitý bol len môj muž
@anonym_3ea660 ja tiež nechodím, tiež sommtsm videla a zažila všeličo 🫣
Povedz muzovi, nech si predstavi teba na jeho mieste v rovnakej situacii a co by ti poradil....
ma muz cislo na nu? posli mu spravu ty a jasne a strucne bez nadavok jej vysvetli,ze manzel uz rodinu ma a na rozdiel od nej vy mate spokojne manzelstvo tak nech mu da pokoj
@silvina21 A riadne sa mu to pacilo. Z toho co si napisala sa to nezomlelo za 5 minut. Tancovali spolu a bozkala ho na predlaktie, potom na pery s on ju nechce urazit? Ako fakt?
@beata_k na predlaktie nie, na ústa áno a tiež som pochopila, že sa to nezomlelo za päť minút. No naštvaná som, ale tiež sme v posledných dňoch mali časté hádky, no myslím, že to je v každom dlhodobom vzťahu normálne
Az sa mi verit nechce, ze ty to riesis miesto muza a este viac sa mi verit nechce, ze si taka pokojna. Ze ani kustik ziarlivosti alebo akejkolvek inej emocie nemas, len ako to ten chudacik muz vysvetli kolegyni. A z tohoto dovodu nie celkom verim, ze to nie je vymyslene.
nevie čo má robiť? tak asi mu to nie je nepríjemné a nemieni s tým prestať
@beata_k na predlaktie nie, na ústa áno a tiež som pochopila, že sa to nezomlelo za päť minút. No naštvaná som, ale tiež sme v posledných dňoch mali časté hádky, no myslím, že to je v každom dlhodobom vzťahu normálne
@silvina21 Aha na parkete, zle citam. Kazdopadne klucovy je tvoj muz a on sa k tomu stavia laxne. Trochu viac s nim podebatuj. Lebo hadky su, ale aby ju pecka neposlal na tom parkete, tak je cudne. Ta reakcia mala byt automaticka.
@silvina21 a aj sa ho spytaj, ako by sa citil on, ak by si mu to takto podala, ze teba opitu triezvy kolega bozkaval pred vsetkymi a vyznaval ti lasku
@tenerifka mne sa to tiež skutočne stalo pár rokov dozadu, že mi kolega vyznával na parkete lásku a túlil sa ku mne. Mal vypité, tak som to brala s rezervou, no ja som mu vtedy na rovinu povedala, že mám manžela, s ktorým som šťastná a tak to zobral, že ok, ale vždy keď som ho po večierku stretla , stále na mňa zamilovane pozeral, no držal si odstup. Aj preto som potom prestala chodiť na firemné akcie
Az sa mi verit nechce, ze ty to riesis miesto muza a este viac sa mi verit nechce, ze si taka pokojna. Ze ani kustik ziarlivosti alebo akejkolvek inej emocie nemas, len ako to ten chudacik muz vysvetli kolegyni. A z tohoto dovodu nie celkom verim, ze to nie je vymyslene.
@jumama nič nie je vymyslené. Prečítaj si to ešte raz a s porozumením. Písala som, že mám tlak 500, keby som nepotrebovala radu a bolo by mi to jedno, určite sem nepíšem
nevie čo má robiť? tak asi mu to nie je nepríjemné a nemieni s tým prestať
@lucka_ke že on ku nej nič necíti, dokonca vravel, že za posledný mesiac sa mu vidí, že veľmi zostarla, ona sa mu zverovala dlhé roky so svojími problémami s mužom, no môjmu nenapadlo, že by oňho mala záujem
@lucka_ke že on ku nej nič necíti, dokonca vravel, že za posledný mesiac sa mu vidí, že veľmi zostarla, ona sa mu zverovala dlhé roky so svojími problémami s mužom, no môjmu nenapadlo, že by oňho mala záujem
@silvina21 jemu sa veľa ľudí zdôveruje, on je dobrá butlava vŕba. Je ma to zvyknutý
@silvina21 jemu sa veľa ľudí zdôveruje, on je dobrá butlava vŕba. Je ma to zvyknutý
@silvina21 Nechcem ti brať ilúzie, ale pravdepodobne to vyzeralo v skutočnosti o čosi horšie, ako ti sám povedal. To, že sa mu to páčilo a možno z toho bol asi aj natvrdo si asi nemusíme hovoriť. Keby si v tej chvíli stála pri nich dvoch a videla by si to na vlastné oči, tak by ti bolo asi nevoľno z neho.
ma muz cislo na nu? posli mu spravu ty a jasne a strucne bez nadavok jej vysvetli,ze manzel uz rodinu ma a na rozdiel od nej vy mate spokojne manzelstvo tak nech mu da pokoj
@anonym_d3c557 číslo neviem, ale má ju v priateľoch na Facebooku
@silvina21 Aha na parkete, zle citam. Kazdopadne klucovy je tvoj muz a on sa k tomu stavia laxne. Trochu viac s nim podebatuj. Lebo hadky su, ale aby ju pecka neposlal na tom parkete, tak je cudne. Ta reakcia mala byt automaticka.
@beata_k teraz som sa s ním o tom rozprávala a vysvetlila som mu, že jej to musí na rovinu povedať, že o ňu nemá záujem, lebo ona si ktovie čo už domýšľa a môže svojmu mužovi povedať, že ona už má iného, lebo v jej očiach to je vnímané určite inak, a môže to u nich doma skončiť katastrofálne a úplne zbytočne. Môj muž mi sľúbil, že sa s ňou v utorok porozpráva
@silvina21 príde mi zvlastne od dospelého muža že sa pýta teba čo ma robiť 🫣 On sám nevie čo robiť? Prečo tu zodpovednosť hádže na teba? Na čo ti to vôbec hovoril? Aby si sa teraz trápila cele dni keď s ňou bude v práci? Aby si mala z toho celého zlý pocit? Divný chlap.
@anonym_d3c557 on ju nechce uraziť. Som mu vysvetlila, že keď jej jasne nedá najavo, že z jeho strany záujem nieje, tak ona sa bude snažiť pokračovať keďže sa mu otvorene vyjadrila
@silvina21 toto nemyslis vazne, ze on ju nechce urazit???? Cize tym padom mu to vyhovuje, paci sa mu to a nevidi v tom ziadny problem, ze mu jazyk do krku strka cudzia starsia zena, co je jeho kolegyna a strasne ho chce. Fuj,zle mi je z toho. A vobec jej nepis ani za nou nechod, na co? Aby si sa strapnila este viac ako je to teraz? On mal razne zakrocit okamzite, bez ohladu na vypite promile a dat jej jasne na javo, ze on je zenaty a toto si nema dovolovat. Vies ako sa "hraju" moje mlade kolegyne so zenatymi kolegami na teambuildingoch? Ze sa od nich nechavaju oblapat, bozkavat a neviem co este a potom sa z nich rehocu. A im to velice ozratym lichoti, ze ich "chcu" mlade baby. Samozrejme, oni z toho maju znacne vyhody.
@silvina21 Povedal Ti to, lebo sa to stalo verejne na parkete, a pravdepodobne, by si sa to neskor aj tak dozvedela. Dlhe roky mali priatelsko-pracovny vztah, cize maju k sebe blizko. Tvoj muz je teraz zaskoceny a mozno premysla, co by bolo keby …
@silvina21 ja myslim, ze sa nemas coho obavat. Muzi vacsinou na taketo srdcervuce vyznania nereaguju dobre. A pokial sa mu aj predtym pacila, tak teraz ho urcite presla chut. Neviem preco, ale muzov taketo vyznania od zeny totalne odradia (vlastna skusenost). Ta kolegyna sa musi strasne hanbit. Ale myslim, ze ty sa nemas coho bat. Chudak muz, na jeho mieste by som dala vypoved 😅

zachvilu do prace pride novy drb a na stary sa zabudne.. on nech je k nej odmerany a da jej jasne najavo,ze to bol alkohol a nemieni to dalej riesit kedze on rodinu ma..a nech si to doma poriesi ale jeho do toho netaha ... a ze viac sa na u temu bavit nebude