Ahojte mamicky, akurat sa chystam kupit monitor dychu. Kedze ide o bezpecnost babatka rada by som vybrala to najlepsie. Rada by som pocula vase skusenosti s monitormi dychu znaciek babysense a nanny. Zaujima ma ci reaguju dostatocne rychlo, ci najprv davaju nejake slabsie upozornenie a az tak zacnu pipat. Monitory obidvoch znaciek sa davaju pod matrac- cize na rost? Prosim napiste mi s ktorou znackou mate skusenost ( aj model) a ci ste boli spokojne dakujeeem
@lenuska9999 ten mame zatial ako moznost c1 ️ a hned hulakal alebo najprv jemnejsie tukal?
Mám Jablotron - teda ten Nanny a reaguje dobre (funguje už asi 7 rokov ). Nespúšťal sa nikdy falošne. Keď som na neho zabudla a vybrala dieťa z postieľky, tak cca po 20 sek začal pískať.
Mala som ho v malej prísuvnej postieľke (k posteli) pod matracom na rošte. Matrac klasický nízky.
Pár sekúnd ťukal a potom sa spustil alarm. No dosť rýchlo to bolo.
Ja som mala Nanny, bola som spokojná. Áno, dávala som na rošt pod matrac, fungoval veľmi dobre, stačilo, že mala sa posunula celkom na kraj postieľky a hneď sa ozval. Používala som ho dlho, asi aj dva roky, ak nie viac. Najskôr začal pipat pár sekúnd, potom alarm spustil.
Mali sme babysense a boli sme spokojný. Obávala som sa , či bude dosť citlivý, lebo matrac v postieľke sme mali robený na mieru a bol o dosť vyšší oproti iným matracom. No monitor bol dosť citlivý, čiže za mňa super. Bol to babysense pro 2