icon

Zmena života o 180 stupňov: Ako na to?

jakub66666
Dnes o 10:49

Dobrý deň ,

mám 29r. ale môj život ma nenapĺňa .
Chodím do práve lebo treba € , to je tak všetko .
Menil si niekto z Vás život o 180 stupňov ?
Ako na to ?
Ďakujem za úprimne rady .

katkaseiner
Dnes o 10:55

Skus napisat trochu viac. Preco ta zivot nenaplna? Prezradim ti ze mam 45 rokov, pracujem, lebo tiez neviem vyzit z lasky. Zivot je nuda, je na nas aby sme si v nom spravili trochu zabavy. Mna 'zabava' moj manzel a 2 deti. Obcas je to na maslu ale obcas su aj dobre dni. Co presne chces zmenit na zivote o 180 stupnov?
Ja si osobne myslim ze akokolvek zmenis zivot, vzdy v nom budu dni kedy bude proste nuda, nic sa nebude diat, len budes musiet do prace aby si to cele vedel utiahnut.

sissy27
Dnes o 11:04

@jakub66666 no ani mňa by nenapĺňalo, keby celý môj deň bol len vstať, ísť do práce, vrátiť sa z práce a zaplatiť účty. Ale tie peniaze čo zarobím, míňam aj na veci alebo teda skôr zážitky a aktivity, ktoré ma bavia a napĺňajú. Prípadne ešte vieš ísť niekde do sveta dobrovoľníčiť pre dobrý pocit, jedlo a strechu nad hlavou, ale to tiež nie je pre každého.
Takže to pekné v živote si skús vytvoriť mimo práce.

anonym_3682a0
Dnes o 11:04

@jakub66666 A nechodí každý do práce len preto, že treba €? 😂 Rob si aj nejakú zábavku popri práci, keď si znudený. To už ty musíš vedieť, čo ťa baví.

anonym_e1f47a
Dnes o 11:07

zmeniť prácu? koníčky/šport?

anonym_f0c6ad
Dnes o 11:14

Ja si napriklad kazdy rok davam ciele co chcem za rok stihnut, naucit sa, co vidiet, kde sa vybrat, kde vycestovat....

anonym_7fa1e2
Dnes o 11:24

@jakub66666 otazka ci zmena o 180 stupnov je ze prestanes chodit do prace? Lebo to je zaklad (chapem ta, ze ta to nebavi / nenaplna... to asi vacsinu ludi)... najdi si zabavu / kamaratov... mimo pracu

ssllaavvkkaa
Dnes o 12:00

ja som sa tak rozhodla pre zmenu v 30.-tke, zmenila som mesto, prácu…a aj stav do trich rokoch od rozhodnutia
- dôležité je ochota zariskovať a prijať to, že to je proces, sprievodným znakom je prijať zodpovednosť za svoje rozhodnutie, prípadný neúspech aj úspech

anonym_827e82
Dnes o 12:08

@jakub66666 sa nudis, to je cele...proste robis nieco, co ta bavi okrem prace? Vies, mozno ani nemas vazne problemy, to este len spoznas co je zivot...Tvoj zivot je montonny bezstarostny a ty v nom nevidis naplnenie, lebo si zacykleny a stale robis to iste, tak podla mna potrebujes mozno zmenu, na dovolenke si bol? co tak zmena prace? sportujes? robis nieco pre seba? a ano,tiez mam chut zmenit zivot o 180st, hlavne ked mi umreli clenovia rodiny, a to je silna bolest a smutok...
Niekedy premyslam nad uplnom zmenou, odstahovat sa dakam uplne prec...
Zivot je raz taky, nikto nezije priamociaro...
A mas deti? Lebo asi si sama / sam?
Pockaj ked pridu deti, to je velky obrat, zivot dostane iny rozmer

proste_zuza
Dnes o 12:58

niekedy staci zmenit pracu. To znamena aj vela novych ludi, ine prostredie, iny rezim,...