Zmena života o 180 stupňov: Ako na to?
Dobrý deň ,
mám 29r. ale môj život ma nenapĺňa .
Chodím do práve lebo treba € , to je tak všetko .
Menil si niekto z Vás život o 180 stupňov ?
Ako na to ?
Ďakujem za úprimne rady .
@jakub66666 no ani mňa by nenapĺňalo, keby celý môj deň bol len vstať, ísť do práce, vrátiť sa z práce a zaplatiť účty. Ale tie peniaze čo zarobím, míňam aj na veci alebo teda skôr zážitky a aktivity, ktoré ma bavia a napĺňajú. Prípadne ešte vieš ísť niekde do sveta dobrovoľníčiť pre dobrý pocit, jedlo a strechu nad hlavou, ale to tiež nie je pre každého.
Takže to pekné v živote si skús vytvoriť mimo práce.
@jakub66666 A nechodí každý do práce len preto, že treba €? 😂 Rob si aj nejakú zábavku popri práci, keď si znudený. To už ty musíš vedieť, čo ťa baví.
zmeniť prácu? koníčky/šport?
Ja si napriklad kazdy rok davam ciele co chcem za rok stihnut, naucit sa, co vidiet, kde sa vybrat, kde vycestovat....
@jakub66666 otazka ci zmena o 180 stupnov je ze prestanes chodit do prace? Lebo to je zaklad (chapem ta, ze ta to nebavi / nenaplna... to asi vacsinu ludi)... najdi si zabavu / kamaratov... mimo pracu
ja som sa tak rozhodla pre zmenu v 30.-tke, zmenila som mesto, prácu…a aj stav do trich rokoch od rozhodnutia
- dôležité je ochota zariskovať a prijať to, že to je proces, sprievodným znakom je prijať zodpovednosť za svoje rozhodnutie, prípadný neúspech aj úspech
@jakub66666 sa nudis, to je cele...proste robis nieco, co ta bavi okrem prace? Vies, mozno ani nemas vazne problemy, to este len spoznas co je zivot...Tvoj zivot je montonny bezstarostny a ty v nom nevidis naplnenie, lebo si zacykleny a stale robis to iste, tak podla mna potrebujes mozno zmenu, na dovolenke si bol? co tak zmena prace? sportujes? robis nieco pre seba? a ano,tiez mam chut zmenit zivot o 180st, hlavne ked mi umreli clenovia rodiny, a to je silna bolest a smutok...
Niekedy premyslam nad uplnom zmenou, odstahovat sa dakam uplne prec...
Zivot je raz taky, nikto nezije priamociaro...
A mas deti? Lebo asi si sama / sam?
Pockaj ked pridu deti, to je velky obrat, zivot dostane iny rozmer
niekedy staci zmenit pracu. To znamena aj vela novych ludi, ine prostredie, iny rezim,...

Skus napisat trochu viac. Preco ta zivot nenaplna? Prezradim ti ze mam 45 rokov, pracujem, lebo tiez neviem vyzit z lasky. Zivot je nuda, je na nas aby sme si v nom spravili trochu zabavy. Mna 'zabava' moj manzel a 2 deti. Obcas je to na maslu ale obcas su aj dobre dni. Co presne chces zmenit na zivote o 180 stupnov?
Ja si osobne myslim ze akokolvek zmenis zivot, vzdy v nom budu dni kedy bude proste nuda, nic sa nebude diat, len budes musiet do prace aby si to cele vedel utiahnut.