icon

Mucha

lenuskan
Dnes o 20:46

Celý deň ma tu otravuje mucha, koľké padli a vždy vždy doletia ďalšie. Mňa ide poraziť, ja už si trhám vlasy keď to na mňa sada alebo len počujem ako to tu bzuci, a potom zase a potom zase a dokola. Bojovala som, ale už ani nevládzem zaostriť pohľadom na tú potvoru. Prosím je tu niekto kto mi odchyti muchu?

anonym_3005aa
Dnes o 20:50

@lenuskan jasné, už "letím" k tebe...

anonym_c01499
Dnes o 20:51

@lenuskan Použi Biolit. 😂

lenuskan
autor
Dnes o 20:52
@anonym_3005aa

@lenuskan jasné, už "letím" k tebe...

@anonym_3005aa oh ďakujem aj to pobzbudilo, ono to už trvá pár dní a už mi z toho prepína, inak je tu pri mne keď píšem, asi kontroluje a bude si dávať väčší pozor

tomas9191
Dnes o 21:00

@lenuskan muchy sadaju na hovna hahha skus lak na vlasy a zapalovac

domkakvet
Dnes o 21:01

@lenuskan zatvor okno aby neprisli dalsie a kup si sietku na okno, aj mucholepka by mohla pomoct ak sa to este predava.

anonym_957248
Dnes o 21:01

@lenuskan To ako vážne taká otázka? Si normálna, či len sa nudis?

lenuskan
autor
Dnes o 21:05
@anonym_957248

@anonym_957248 nudím sa to áno priznávam chystám sa spať ale to nemení nič na veci že mojou jedinou spoločnosťou je mucha ktorá mi moju samotu robí naozaj veľmi neprivetivo
(Ak sa nudíte aj vy môžete si v rámci zábavy priradiť čiarky tak kam patria)

pletko325
Dnes o 21:07
@anonym_957248

@anonym_957248 A to tu už zmizla diskusia o tom, či sa tu dá zoznámiť. Rovnaký autor, dnes registrovaný.

lenuskan
autor
Dnes o 21:10
@pletko325

@anonym_957248 A to tu už zmizla diskusia o tom, či sa tu dá zoznámiť. Rovnaký autor, dnes registrovaný.

@pletko325 pletko325 fascinujúce, skvelý postreh

lenuskan
autor
Dnes o 21:14
@pletko325

@pletko325 mojím zámerom prečo sa sem prihlásiť bolo a je zoznámiť sa, len som sa potom zľakla a vymazala to a odvrátila od toho a venovala sa muche

pletko325
Dnes o 21:17

Zaujímavé, mucha dostala prioritu 😂

anonym_c72c32
Dnes o 21:23
@lenuskan

@pletko325 mojím zámerom prečo sa sem prihlásiť bolo a je zoznámiť sa, len som sa potom zľakla a vymazala to a odvrátila od toho a venovala sa muche

@lenuskan tak si zalozila tu s honom na zenicha

lenuskan
autor
Dnes o 21:26
@anonym_c72c32

@lenuskan tak si zalozila tu s honom na zenicha

@anonym_c72c32 ano

lenuskan
autor
Dnes o 21:30
@pletko325

Zaujímavé, mucha dostala prioritu 😂

@pletko325 bola som rozhodnutá seriózne sa registrovať na tinder, všetko som uz založila a potom ešte bolo overenie tváre, skúšku som nezložila, písali tam tvár do stredu a teraz nepohnut sa, ani som nezmurkla, potom zase tvár do stredu a takto opakovane až som sa na to vykašľala a odinštalovala, a registrovala sa sem

pralinka25
Dnes o 21:31

😂😅

sietka, mucholpka, alebo si kup tu lepiacu co kedysi viseli z lustra. ta bola vtipna nad taniermi.
alebo popros fesneho suseda ci nedojde muchu zabit a odmenis sa mu a rovno sa zoznamis a nebudes musiet na koni hladat. tomu sa hovori dve muchy jednou ranou. uspesny vecer.

lenuskan
autor
Dnes o 21:35
@pralinka25

😂😅

sietka, mucholpka, alebo si kup tu lepiacu co kedysi viseli z lustra. ta bola vtipna nad taniermi.
alebo popros fesneho suseda ci nedojde muchu zabit a odmenis sa mu a rovno sa zoznamis a nebudes musiet na koni hladat. tomu sa hovori dve muchy jednou ranou. uspesny vecer.

@pralinka25 niet nad praktické rady 😄

anonym_bcee42
Dnes o 21:44

@lenuskan Vieš, ono muchy najradšej lietajú na ho*no.

anonym_bcee42
Dnes o 21:45
@lenuskan

@pletko325 bola som rozhodnutá seriózne sa registrovať na tinder, všetko som uz založila a potom ešte bolo overenie tváre, skúšku som nezložila, písali tam tvár do stredu a teraz nepohnut sa, ani som nezmurkla, potom zase tvár do stredu a takto opakovane až som sa na to vykašľala a odinštalovala, a registrovala sa sem

@lenuskan Možno si sa mala registrovať na onlyfans, alebo omegle, tam by si možno s tou muchou aj niečo zarobila. Tu nič.

nepodarok
Dnes o 22:07

Ak sieťku mám, aj lepiacu pásku na muchy. Ajtak nejaký hmyz semtam prekoná tú dvojitú obranu.