Nefunkčnosť aplikácie Nfc pri platení mobilom

babydesire
22. apr 2025

Ahojte. Potrebujem pomoct so smartfonom. Vyhadzuje mi upozornenie " Pre tuto značku Nfc nieje k dispozicii ziadna podporovana aplikacia". Nejde mi to vypnut. Stale to vyskakuje, pipa. Ak Nfc vypnem, nejde mi platit mobilom. Ak to necham zapnute a vypnem zvuk, nepocujem ked mi niekto vola/pise. Rady z googlu nezabrali. Vymazanie uloziska a vyrov.psmate nfc nepomohlo.restart tel.nepomohlo. co stym??? Pomoc prosim..Dakujem.

niekto2hy
22. apr 2025

@babydesire Nepises aky mas telefon.

zic
22. apr 2025

@babydesire len taky detail (nie ze by to bolo riesenie)... ale teda "vsetky" mobily (vsetky co som kedy mal za poslednych 20 rokov) mali rozne kategorie zvukov... Napriklad "otravny" zvuk nfc / chyby bude asi "servisny zvuk" a ten sa da zvlast vypnut. Nemusis vypinat zvonenie...
Ale skus napisat podrobnejsie, co presne sa ti deje, na akom telefone... popripade screenshot.
Tak isto napis, co sa pokusas spravit... lebo tento problem som nasiel len na tejto stranke

https://www.gptom.com/sk/docs/manual/reseni-pro...

Štítok NFC
Ak sa na obrazovke zobrazí správa "Pre túto značku NFC nie je k dispozícii žiadna podporovaná aplikácia", karta bola nesprávne pripojená.

lila246
22. apr 2025

nemaš pri mobile nejaku kartu (platobnu kartu, alebo ISIC) - napriklad založenu v obale? mne sa to stane ak neberiem penazenku ale len si zalozim kartu do obalu mobilu -- telefon sa kartu snaži vtedy čitať

babydesire
autor
22. apr 2025

@lila246 nechcem to zakriknut ale vyzera to ze BINGOOOOO 🤣🤣🤣🤣

babydesire
autor
22. apr 2025

@lila246 jezis tak som rada, pomohla si...ma "knizkovy" obal a v druhej polke som mala vlozenu bus karticku..kedze mam aj elektronicku bus kartu v mobile a tuto plastovu mam v apke aby som ju mohla dobijat, tak ta plastova robila ocividne tento problem..vrela vdaka, taka som rada,,teraz ako som ju vybrala uz to nepise..👍👍👍👍👍💐💐💐💐🥳🥳🥳🥳

babydesire
autor
22. apr 2025

@niekto2hy motorola - moto g54 5G

babydesire
autor
22. apr 2025

@niekto2hy ale problem je uz vyrieseny 🤗

babydesire
autor
22. apr 2025

@zic inak ten zvuk som skusala vypnut,ale zvuky upozorneni na toto neplatili...a to ze nebola karta spravne pripojena,to som nasla aj ja,len som nevedela co - vcera sme boli na vylete, platila som mobilom, aj kupovala cez appku listky, aj skenovala qr kody, aj pouzila bluetooth,...tak uz som nevedela co som kde zle spravila..tak za vsetko moze moja plastova bus karticka v obale 🤦

lila246
22. apr 2025

jeej tak pecka, rada som pomohla! ♥

babydesire
autor
22. apr 2025

@lila246 ozaj vdaka 😘 uz sa mi to raz stalo a vtedy som problem "vyriesila" nevedomky,, no vidis, keby google to napisal takto jednoducho a nie ako "ajťák", riesenie by som si vygooglila..esteze je ten konik 🤗