Nitra bowling
Zdravim prosím vas podla vlastných skúseností aky je najlepší bowling v Nitre. Popripadne niečo na ten štýl by ste čo odporúčali v Nitre hladam niečo čo by siel priatel s maminou a babkou + surodenci nieco co by im formou zabavy trochu zblizilo s babkou to je tazke nic moc ju nebavi a svokra tam nieco setrne lebo je po operacii nohy je natom lepsie takze bowling by zvladla ale ci vas nenapada nieco ine co by tam vedeli zažiť 😃 ďakujem za kazdy napad. Poprípade recenzie ktory bowling je najlepsi na vsetky som videla recenzie ale chcem sa opytat aj takto no
urcite nie Max, novy bowling je v NR v priori hore, su tam aj sipky a biliard, aj tam capuju aj ponukaju nejake jedlo, pripadne na jedlo mozte ist dole pod bowling do staromestkej pivarne, ma to inak jeden majitel. Este odporucam zazitkove malovanie IG:laskavobraze, robi to aj formou pikniku v parku, a aj ked malovat nevies tak namalujes pekny obraz, inatruktorka vsetko pekne ukazuje, vsetci maluju to iste a kazdy ma na konci iny vysledok, plus zostane ti pamiatka , a je to zabava! Ja som bola uz dva krat.

@ktrina my sme boli iba v Maxe, nikde inde a spokojní sme boli