icon

Nurofen cipok

niky_55
Dnes o 19:01

Ahojte syncek 3r -14kg ma horucky 39,4 naposledy som mu dala o 18:00 cipok jeden a teraz ma vysoku horucku mozem mu dat este jeden ? Lebo nemam panadol ani nic len nurofen cipok a neviem ci na jeho vahu mozem dat este jeden.. mame nurofen cipky 60mg od 3 mesiacov

anonym_0397ab
Dnes o 19:12

Kľudne mu daj , na čo čakáš keď ma také horúčky, ??? Už dávno by som mu dala . Pretri mu aj ruky nohy a krk zo studenou handrou

anonym_f0e9e3
Dnes o 19:15

Ten predtým mu stiahol trochu teplotu?

anonym_25d65b
Dnes o 19:15

@niky_55 ja davam dvojročnému pri takejto váhe ten silnejší 125mg a ten je od 2rokov .. takze podla mna lepsie dat dva naraz (60mg +60mg ) .. treba dat ..

niky_55
autor
Dnes o 19:16
@anonym_0397ab

Kľudne mu daj , na čo čakáš keď ma také horúčky, ??? Už dávno by som mu dala . Pretri mu aj ruky nohy a krk zo studenou handrou

@anonym_0397ab ano dala som mu , tak verim ze klesne

niky_55
autor
Dnes o 19:16
@anonym_f0e9e3

Ten predtým mu stiahol trochu teplotu?

@anonym_f0e9e3 ani nie , 38,8 mal a mal 38 potom a pred pol hodinou mu to vyslo hore

niky_55
autor
Dnes o 19:18
@anonym_25d65b

@niky_55 ja davam dvojročnému pri takejto váhe ten silnejší 125mg a ten je od 2rokov .. takze podla mna lepsie dat dva naraz (60mg +60mg ) .. treba dat ..

@anonym_25d65b a ked som teraz dala ten druhy o 21:10 kedy mozem podat napriklad dva cipky ? O tej 3 v noci ? No mame len tieto a nic ziadna lekaren pohotovostna uz nie je otvorena :/

anonym_78dc1b
Dnes o 19:19

60mg je nanho malo, necudo ze sa minul ucinku... Treba dat dva. 60miligramovy je pre deti s vahou 6-8kg. Tvoj ma 2x viac.

anonym_9a0df5
Dnes o 19:21

na jeho davku mozes podat az 2.5 cipku kazdych 6-8 hodin. do buducna by si si mala zdovazit cipky s viac mg. a urcite aj panadol/paralen. toto celkom riskujes, ze mas doma len nurofen 60mg. moze ti zakrcovat z teploty a skoncis s nim v nemocnici.😀😀

niky_55
autor
Dnes o 19:24
@anonym_9a0df5

na jeho davku mozes podat az 2.5 cipku kazdych 6-8 hodin. do buducna by si si mala zdovazit cipky s viac mg. a urcite aj panadol/paralen. toto celkom riskujes, ze mas doma len nurofen 60mg. moze ti zakrcovat z teploty a skoncis s nim v nemocnici.😀😀

@anonym_9a0df5 no ja mam doma aj pre vacsie deti , len teraz sme isli k babke do ineho mesta a mam u nej len tieto :/ inak davame uz silnejsie aj sirupy cize toto verim ze pomoze a potom v noci dam dva ak by sa zase zvysila

anonym_2d3333
Dnes o 19:49

@niky_55 dávaj mu ako ti píšu 2ks. Nemá význam mu dávať 1. Nedávas mu to od bolesti ale na teplotu, ak ho poddavkuješ, nezaberie to a teplota neklesne. Treba mu dat správnu dávku. Teplotu nad 39 znižuj aj zábalom ale len keď ma teplé končatiny, ak má studené tak nie. Ešte si nezažila febrilne kŕče však, keď ideš na návštevu s 60mg Panadolom?! 🙄 Ja toto nikdy nepochopím. Pokaždé keď deti idú spať mimo, balím základné lieky, ešte skôr ako čisté slipy.

niky_55
autor
Dnes o 20:01
@anonym_2d3333

@niky_55 dávaj mu ako ti píšu 2ks. Nemá význam mu dávať 1. Nedávas mu to od bolesti ale na teplotu, ak ho poddavkuješ, nezaberie to a teplota neklesne. Treba mu dat správnu dávku. Teplotu nad 39 znižuj aj zábalom ale len keď ma teplé končatiny, ak má studené tak nie. Ešte si nezažila febrilne kŕče však, keď ideš na návštevu s 60mg Panadolom?! 🙄 Ja toto nikdy nepochopím. Pokaždé keď deti idú spať mimo, balím základné lieky, ešte skôr ako čisté slipy.

@anonym_2d3333 ano zabalila som lieky ale spoloehala som sa na to ze tu mam aj tie druhe ale nakoniec boli len tieto.. ale uz som mu zrazila zabalmi na 38,5 tak ide dalej spinkat .. dufam ze to uz bude ok 🙂