icon

Ako aplikovať očné linky, aby sa nerozmazali?

21. júl 2025

Baby robí sú tu niekto z vás očné linky? Ja totižto nech si kúpim akú len chcem kvalitnú s vodeodolnu tak sa mi nejakým zázrakom vždy rozmaze a potom mám proste len šmuhy okolo očí a neviem prečo... Už som skúšala fakt rôzne linky čo veľa ľudí odporúčalo že sa nerozmazu a aj keď som si ich naniesla na ruku tak pekne držali len na očiach sa mi vždy rozmazu

jaja20
21. júl 2025

Používam linky z Avonu, a nikdy sa mi nerozmazali, ani keď som plávala v mori.

taktotedanie
21. júl 2025

@anonym_autor prejdi linku ocnym tienom ak ciernu tak ciernym ak hnedu tak hnedym zafixujes ju
Samozrejmostou podkladova baza
Za mna nyx ci rare beauty, fenty

basullinka
21. júl 2025

Ja používam bežne dostupné očné linky z drogerky (napr. od Rimmel) a nikdy sa mi nerozmazali na oku, iba ak som si ja pretrela oči rukou a som si pošmochrila oči. 😅

autor
21. júl 2025
@basullinka

Ja používam bežne dostupné očné linky z drogerky (napr. od Rimmel) a nikdy sa mi nerozmazali na oku, iba ak som si ja pretrela oči rukou a som si pošmochrila oči. 😅

@basullinka a nejako si ich aj fixujes?alebo nanášať niečo pod je?

autor
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nanasas nieco pod je*

basullinka
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podkladovu bázu mám, no a ešte pred nanesením sa zapudrujem, dám očné tiene a potom linky.

kristinka92
22. júl 2025

@anonym_autor Rozmaze sa až po nejakej dobe? Či nanesies a stihne uschnut…lebo ak sa to rozmaznáva po nejakej dobe a nanesená bola dobre, tak máš spadnuté viečka ako ja. Tým pádom sa počas dňa rozmaže.