Oman v januári: Je oceán vhodný na kúpanie?
Ahojte, zaujímali by ma reálne skúsenosti s dovolenkou v Ománe. Plánujeme ísť hneď po sviatkoch v januári do Salalah. Budeme mať aj dve menšie deti. Je ten oceán reálne teplý na kúpanie ? Vďaka
Ja som bola v novembri, ale nie cez Slovensku cestovku. Bolo cca 33 C a voda tepla. Pláže sú trochu iné má aké sme zvyknutí v Európe
Ja som bola v novembri, ale nie cez Slovensku cestovku. Bolo cca 33 C a voda tepla. Pláže sú trochu iné má aké sme zvyknutí v Európe
@anonym_7e35ff v čom iné?
Áno október/november je voda vraj vyhriata. V januári by mala byť chladnejšia, len či je to ešte ok aj pre dieťa by ma zaujímalo.
Áno október/november je voda vraj vyhriata. V januári by mala byť chladnejšia, len či je to ešte ok aj pre dieťa by ma zaujímalo.
@horskaholka čo či je ok?
OK ako pre koho. Pre mňa a naše deti urcite nie. Manžel je zimný plavec, takže pre neho by bola horúca. Boli sme v Ománe 2x. Raz v Novembri a raz v Apríli. V Januári by som tam urcite nešla.
@horskaholka
Nie, nebude vhodná na kúpanie. Pre male deti urcite nie. Pokiaľ nemas doma otuzilcov. Oman je v tom case lacný, ale preco asi 😏. Chod koncom septembra, október, max november. Od decembra more chladne.
@horskaholka čo či je ok?
@anonym_7e35ff sak píše ze pre dieťa. Co nečítas celú vetu?
@horskaholka
Preco sa pytas len na more ked cez den nebude ani 25 a v noci 15 ?
@horskaholka
Preco sa pytas len na more ked cez den nebude ani 25 a v noci 15 ?
@anonym_0dcb8f píšu cez deň 26-28 st. More 25 🙈 akože sme z Liptova. Bežne sa kúpeme v Lipt. Mare, ale predsa oceán. Popíše sa kadečo preto hľadám reálne skúsenosti.
@anonym_0dcb8f píšu cez deň 26-28 st. More 25 🙈 akože sme z Liptova. Bežne sa kúpeme v Lipt. Mare, ale predsa oceán. Popíše sa kadečo preto hľadám reálne skúsenosti.
@horskaholka
To je ine ja som bola v januari v Dubaji more bolo plne aj ked voda bola 19 boli to Rusi z Novisibirska
Je velky, az markantny rozdiel Muscat a Salalah, to prve je v zime studene, to druhe ok. Muscat je na geografickej urovni ako Dubaj, Salalah je uplne inde, na juhu pri Indickom ocene... Oman je obrovsky
Je velky, az markantny rozdiel Muscat a Salalah, to prve je v zime studene, to druhe ok. Muscat je na geografickej urovni ako Dubaj, Salalah je uplne inde, na juhu pri Indickom ocene... Oman je obrovsky
@tenerifka áno preto som písala hneď hore v úvode, že plánujeme Salalah
@tenerifka
Ja som si to neuvedomila ten rozdiel len tak som kontrolova a dnes Muscat 37 a Salalah 27
@tenerifka áno preto som písala hneď hore v úvode, že plánujeme Salalah
@horskaholka
Ani jedno v januári nie je vhodné na kúpanie, hlavne nie pre deti. Je to o niečo nižšie, ale v januári je aj tam studené more. Teda pokiaľ nie si z klubu Ľadové medvede.
@horskaholka +968 904 154 96 - Ahoj, som delegát dlhodobo žijúci v Ománe, pracujem tam v právnickej kancelárii. Tu je môj WA, rada ti poradím (čo niektoré "naše SK cestovky" radšej nepovedia a ani na weboch či v katalógu sa nedozvieš). Rada poradím vo všetkom, čo ťa bude zaujímať. 🌹😉

bol som cez vianoce. Studena voda v mori , v bazene tiez studena a v noci hadam aj mrzlo