Online práca
Ahoj, istotne väčšina z Vás pozná Farmasi, ak aj nie predstavím ak máš záujem…. ale najprv- spolupracujem s Farmasi už 7mi rok, som na riaditeľskej pozícii a práve som aj na “materskej” a preto som sa rozhodla spraviť novy nábor do môjho tímu 🙏 každej sa budem individuálne venovať, pomáhať budovať a spoznávať produkty… ak mate niekto záujem zanechajte mi tvoj email a spätne sa ozvem 🫶
Siedmy rok
@anonym_5c483f suuuper to je ale nuda hehe, mám tam aj viac chýb …nejaké dlžné atď tak kľudne celý text mi môžte opraviť potom si ho pridám takto👍😁
@anonym_5c483f suuuper to je ale nuda hehe, mám tam aj viac chýb …nejaké dlžné atď tak kľudne celý text mi môžte opraviť potom si ho pridám takto👍😁
@nikis410 pani riaditeľka snáď zarábate toľko že si môžete dovoliť zaplatiť sekretárku ktorá vám správne napíše text, alebo zaplatiť si za grafiku a reklamu na nábor do vášho tímu
@nikis410 pani riaditeľka snáď zarábate toľko že si môžete dovoliť zaplatiť sekretárku ktorá vám správne napíše text, alebo zaplatiť si za grafiku a reklamu na nábor do vášho tímu
@anonym_39ed37 dobre ja som sa snažila odľahčiť debatu a písať to s humorom ale niekto sa snaží rýpať, takže ako sa hovorí múdrejší ustúpi, pekný večer
Ach, kolko ludi ste už oklamali 😅 alebo len sa chváliš
Ach, kolko ludi ste už oklamali 😅 alebo len sa chváliš
@anonym_87aded neviem v com sa tu dá klamať ale dobre

Siedmy rok