Opakované zápaly močových ciest: Ako sa ich zbaviť?
Dobrý deň, je tu niekto kto mal opakované zápaly močových ciest, alebo pálenie, časté močenie a bolesť podbruška a zbavil sa toho? U urológa som bola.Ďakujem
Neviem, kolko mas rokov, ale toto byva dost casty problem od perimenopuzy, kedy je znizena hodnota Estrogenu.
Ak uz si v menopauze a po, tak si vypytaj od lekara Estregenovy gel, aplikuje sa priamo do posvy. Mame s tym dobre skusenosti u starsej populacie, ked mali opakovane zapaly mocovych ciest.
Po dvoch rokoch trapenia mi pomohol wobenzym
mala som pol roka vkuse po každom sexe, nevedela som prísť na to z čoho, asi 5 antibiotik som vystriedala, už som sa aj bála mať sex lebo vždy som do 3 dni pišala krv. Testy na pohl.choroby negat, partner ten istý. Nakoniec bol problem vo mne - premnozeny laktobacillus v posve a pri sexe sa to zanieslo do mocovej trubice. Paradoxne som si myslela, ze mam kvasinky a tie to sposobuju, ale potom som sa docitala, ze ked je premnozeny laktobacillus tak to ma na 99% rovnake priznaky ako kvasinky a az ked som vyhodila probiotika tak odvtedy som problem nemala.
Inak kvapky z kapucinky su dobre
Neviem, kolko mas rokov, ale toto byva dost casty problem od perimenopuzy, kedy je znizena hodnota Estrogenu.
Ak uz si v menopauze a po, tak si vypytaj od lekara Estregenovy gel, aplikuje sa priamo do posvy. Mame s tym dobre skusenosti u starsej populacie, ked mali opakovane zapaly mocovych ciest.
@oslo1 presne toto som chcela napisat. Urogenitalny syndrom, ak uz je v premenopauze. Ja som nala opakovane gyne zapaly, nie mocove testy a pomohol estrogenovy krem. Okamzite.
@oslo1 mám 36 ale už ma aj to napadlo 😅

pomohla mi kyselina hyalunova priamo do mechura