Ktorá ortopedická podložka je lepšia: Muffik alebo Ortho?
kde kúpiť ortopedicku podložku-muffik, ortho puzzle a sú aj iné? ktorá je lepšia-je medzi nimi nejaký rozdiel? ortho je lacnejšie ako muffik, je muffik kvalitnejší?
asi je to to isté. majú ortho aj makké aj tvrdé? ja mám doma muffika, tú pastelovú sadu, páčili sa mi farby tak som si to kúpila. ortho by som si farbu nevedela vybrať…
a teraz pozerám že muffik má taký nejaký vačší výber profilov…
@biba_18 áno píšu že majú aj mäkké a tvrdé. ktorú sú lepšie? resp čo som ppchopila tie mäkké sú pre prvé kroky? priznám sa že ja pozeram podľa ceny, ortho ma 8ks za 62e a muffik 8ks 75€ ale aj 4ks 34€, 5ks 50€ a áno majú viac profilov-pri nich neviem či ísť podľa ceny alebo aj to 4ks by stačilo
ja mám sadu 8, rôzne profily a tvrdé a makké, je to lepšie na chodidlo striedať profily. a v kúpelni mám 2 dieliky, jeden tvrdý a jeden makký, tiež iné profily, stojíme na tom keď si umývame zuby a proste keď sme pri umývadle…
v izbe to mám pri posteli, chodím po tom keď zídem z postele.. možno by mi stačili 4, ale tých 8 je fakt rôznych, je to super…

asi je to to isté. majú ortho aj makké aj tvrdé? ja mám doma muffika, tú pastelovú sadu, páčili sa mi farby tak som si to kúpila. ortho by som si farbu nevedela vybrať…
a teraz pozerám že muffik má taký nejaký vačší výber profilov…