Ako vybrať penovú podložku pre 5-mesačné dieťa?

martietineke
12. mar 2025

Ahojte, maly ma 5 mesiacov už sa vie sám otocat z chrbta na bruško a naopak. Môžem mu dať penovú podložku tie také ako puzzle na zem ? Nebude to tvrdé pre neho ? Alebo od kedy ste dávali detičky na podložku? Zatiaľ je stále len na gauči

viestta
12. mar 2025

odkedy sa zacal otacat bol na zemi, na podlozke. Nie, nie je to tvrde pre dieta

maxik24
12. mar 2025

@martietineke ved babatko ma byt na zemi "hned" 🙏 na podlozke samozrejme, kde ti pasol koniky? Na makkom gauci? To nie je spravne, potrebuje na pevnej podlozke, presne na puzzliach, alebo tej penovej. Ked sa otaca sam, je to absolutny hazard drzat ho na gauci, moze velmi skaredo spadnut. Sice tu budu komentare, ze to je poriadku a stava sa to, ale stava sa to iba pri takomto hazardovani zbytocnom. Naozaj, najvyssi cas na podlozku a na zem, nam sa osvedcila podlozka, maju krasne, aj za dobre ceny, velku. Ked sa deti zacali plazit, podlozku sme zrusili. Cize staci aj nejaka lacnejsia na to obdobie. Mali sme koberec potom uz.

pralinka86
12. mar 2025

Tie puzzle sme nemali, mne sa nepacilo, ze to nedrzi pokope a neskor to len rozoberali..takze velka podlozka, na nej boli v podstate od začiatku, neskor sa tam hrali, citali, vydrzala dlho..

leona1234
12. mar 2025

@martietineke my sme mali Puzzle, cena pri vysoká, potom som reklamovala, lebo sa vrch odlupoval…. Nakoniec som kúpila tu klasickú skladaciu podložku.

t1nusa
12. mar 2025

@martietineke ja som dávala na podložku od narodenia, máme podložku z Topfit, dávala som jej na ňu najprv hraciu deku alebo obyčajnú deku, na nej sme sa hrali od narodenia, keď sa začala pretáčať už mala len tu podložku pod sebou

parvinka0001
25. mar 2025

Mali sme podložky casmatino