icon

Tipy pre učiteľky v škôlke na zvládanie najmladšej vekovej skupiny

miiichaelaaa
Dnes o 20:42

Som pani učiteľka, ktorá nemá dlhú prax a od utorka dostanem triedu najmladších detičiek. Chcela by som poprosiť pani učiteľky, ktoré pracujú v MŠ s najmladšou skupinou t.j. 2,5 až 3 r., aby mi poradili nejaké finty a triky ako utíšiť detičky, čím ich zaujať, čo Vám fungovalo, aby som nemusela po deťoch kričať. Ak sa nájde nejaká ochotná dušička budem rada, kľudne môžete napísať aj správu.

anonym_b6375d
Dnes o 20:50

Ako vás toto napadne, že by ste vôbec mali kričať na deti, ktoré sú odtrhnuté od rodičov a je to pre nich úplne nová skúsenosť …. Nepomýlili ste si povolanie ?

miiichaelaaa
autor
Dnes o 20:58
@anonym_b6375d

Ako vás toto napadne, že by ste vôbec mali kričať na deti, ktoré sú odtrhnuté od rodičov a je to pre nich úplne nová skúsenosť …. Nepomýlili ste si povolanie ?

@anonym_b6375d nebudem tu vysvetľovať ako som to myslela.. škoda môjho času 😏 každá učiteľka pochopí, že som tým myslela upozorňovanie v istých situáciach alebo zvýšenie hlasu a nie kričanie po deťoch aké Vám beží po hlave.. ďakujem za koment, ktorý má pre mňa úplne nulovú hodnotu 🙏 pekný večer prajem a nie vždy treba komentovať všetko, stačí iba vtedy, keď viete prispieť k téme 😉