icon

Partner si do bytu vzal študentku na bývanie

sklobetonka
Dnes o 20:20

Ahoj ako by ste reagovali? Partner býva v inom meste ako ja máme cca 40 rokov.
Bavili sme sa nedávno na túto temu že by dal 1 izbu do podnájmu študentom. Načo som mu povedala že asi by sa mi nepáčilo kebyže študentke.
Ešte v ten týždeň prišiel s tým že príde k nemu bývať študentka! Vzdialená rodina (tým som si istá), ale predsa študentka. Doplním že zadarmo ako iba pomoc pre ňu aby nemusela dochádzat. Neviem ako často by tam bola. Čo si o tom myslíte ako citovo nezainteresovane. Prosím nefabulujte si tu príbehy a scenáre. Zaujíma ma iba či som divná keď s tým mám problém. Ako vy ste reagovali vy?

anonym_96ea4a
•
Dnes o 20:24

@sklobetonka vzdialená rodina, ak je to pravda uplne v pohode..

anonym_c2d3d7
•
Dnes o 20:24

Mne by sa to nepáčilo, ani keby to mal byť študent.. 40 rokov je za mňa už vek, kedy bývanie v zdieľanom, pokiaľ to nie je úplne nevyhnutné (ako napríklad radšej, než žiť s tyranom), mi príde trošku smutné... krátkodobo ako pomoc rodine dobre, ale aby som sa musela u partnera v takomto veku obchádzať so spolubývajúcimi, tak to naozaj nie...

anonym_82ec19
•
Dnes o 20:29

@sklobetonka nepoznam partnera, nepoznam studentku, nepoznam okolnosti takze nemyslela by som si nic z tak kratkeho a vseobecneho opisu. Na 50% by to bolo u mna v pohode na dalsich 50% nie, ku ktorej strane by sa vahy nakolnili zalezalo by od detailov.

anonym_a965c1
•
Dnes o 20:30

@sklobetonka ja nerozumiem týmto vzťahom na diaľku. Ak je to len aký tak vzťah tak by som do jeho voľby nekecala. Ak je to rodina už vôbec nie. Navyše nikde nie je povedané že tam bude bývať ďalšich päť rokov.

anonym_31d7fb
•
Dnes o 20:35

vzd. rodina. Ak je to pravda tak OK

anonym_6dc2fc
•
Dnes o 20:37

@sklobetonka
Ako Lenin povedal"doveruj ale preveruj" 😉

anonym_5b78b5
•
Dnes o 20:41

Divná si keď máš 40 a tvoj partner býva v inom meste. On o tom vie že máte vzťah? Bývať spolu je najlepší test pre vzťah, hneď zistíš či má zmysel s tým človekom strácať čas.
Skôr sa zamysli prečo nebývate spolu a či má taký vzťah perspektívu. Nenasťahoval ju tam preto, že sa nechce vracať do prázdneho bytu? Zbal kufre a nasťahuj sa ty keď s tým máš taký problém.

domkakvet
•
Dnes o 20:45

@sklobetonka otazka je ci je to naozaj rodina.

sklobetonka
autor
•
Dnes o 20:46
@anonym_5b78b5

Divná si keď máš 40 a tvoj partner býva v inom meste. On o tom vie že máte vzťah? Bývať spolu je najlepší test pre vzťah, hneď zistíš či má zmysel s tým človekom strácať čas.
Skôr sa zamysli prečo nebývate spolu a či má taký vzťah perspektívu. Nenasťahoval ju tam preto, že sa nechce vracať do prázdneho bytu? Zbal kufre a nasťahuj sa ty keď s tým máš taký problém.

@anonym_5b78b5 .... áno presne tak znela otazka pre diskusiu: ako si mám zariadiť život 🙄 diky moc

anonym_4f0e8a
•
Dnes o 20:47
@sklobetonka

@anonym_5b78b5 .... áno presne tak znela otazka pre diskusiu: ako si mám zariadiť život 🙄 diky moc

@sklobetonka Takze s tebou zit nechce, ale studentku si nastahovat domov, to ano. Divne...

sklobetonka
autor
•
Dnes o 20:50
@anonym_4f0e8a

@sklobetonka Takze s tebou zit nechce, ale studentku si nastahovat domov, to ano. Divne...

@anonym_4f0e8a no a už tu máme aj fabulovanie

anonym_0c7947
•
Dnes o 20:53

Ak ho upodozrievas uz teraz,v pohode.
Asi dôverou tiez vzťah neprekypuje....preco sa pýtaš?
Sama vies odpoved.
A nie,mne by to nevadilo s mojim partnerom.

anonym_3d412d
•
Dnes o 20:54

@sklobetonka len teda ze si nikto nevsimol tu logiku, ze najprv chce dat cast bytu do podnajmu (asi za ucelom zarobku?) a potom da zadarmo studentke - vzdialenej pribuznej? A teda v 40tich byvate osve vo vzdialenych mestach...

anonym_5b78b5
•
Dnes o 21:04
@sklobetonka

@sklobetonka nechcela som ta uraziť. Tak sú len dve odpovede čo ti tu môžu napísať a jedna je že ťa určite podvádza a není to rodina a druhá že veď len pomáha rodine. Vadí ti to a máš s tým problém a ani tebe to celé nepríde normalne inak by si sa nepýtala. Povedala si mu, že tebe by vadila študentka a šup o týždeň tam je. 40 ročný chlap má rád svoje pohodlie a súkromie, prečo by si nechával niekoho loziť po byte a vzdialená rodina je slabý argument. Krsňa ,neter ešte ok .
To dievča nebude celý čas zavreté v izbe. Prečo by to preboha robil? Nepíšem ti ako si máš zariadiť život, ale v 40 už ľudia vedia čo od partnera očakávajú.

sklobetonka
autor
•
Dnes o 21:07
@anonym_5b78b5

@sklobetonka nechcela som ta uraziť. Tak sú len dve odpovede čo ti tu môžu napísať a jedna je že ťa určite podvádza a není to rodina a druhá že veď len pomáha rodine. Vadí ti to a máš s tým problém a ani tebe to celé nepríde normalne inak by si sa nepýtala. Povedala si mu, že tebe by vadila študentka a šup o týždeň tam je. 40 ročný chlap má rád svoje pohodlie a súkromie, prečo by si nechával niekoho loziť po byte a vzdialená rodina je slabý argument. Krsňa ,neter ešte ok .
To dievča nebude celý čas zavreté v izbe. Prečo by to preboha robil? Nepíšem ti ako si máš zariadiť život, ale v 40 už ľudia vedia čo od partnera očakávajú.

@anonym_5b78b5 ďakujem.

valria
•
Dnes o 21:24
@anonym_31d7fb

vzd. rodina. Ak je to pravda tak OK

@anonym_31d7fb Ani nie. Mladá baba a štyridsiatnik v jednom byte....ani ako študentka, ani ako jej matka by som s tým nebola ok. Inak, koľko strýčkov ( a tí nie sú ani tak vzdialená rodina) "obťažovalo" svoje neterky?