Peračníky pre škôlkarov
Ahojte.
Dnes sme boli so synmi (takmer 3) v obchodnom centre a vo výklade papiernictva ich nadchli peračníky. Zatiaľ sme nič také neriešili, no možno by bolo fajn, ak by mali tie svoje. Určite by našli svoje využitie pri tvorení.
Obzerali sme konkrétne Baagl, ale nevieme čo konkrétne do nich.
Vedeli by ste poradiť?
Ďakujem ❤️
deti si ozaj na znacku nepotrpia a v skolke sme mali uplnu klasiku
@anonym_e7cf19 ide mi hlavne o to, čím ich naplniť, tam si na značke dám záležať. Baagl som vybrala čisto kvôli dobrej cene, pekným vzorom a rýchlemu dodaniu
Wtf 😀 .. cim ich naplnit. No ved cim asi? Chlebom asi ne
Wtf 😀 .. cim ich naplnit. No ved cim asi? Chlebom asi ne
@anonym_7d7acd zaujímajú má značky, s ktorými máte skúsenosti pre deti, ktoré ešte len začínajú s tvorením
@tosomjaosobne akoze co do nich? Ved farbicky, fixy, ceruzky, gumy, struhadlo. To nemyslis vazne, ze toto treba riesit na koni. A znacku? Panenka skakava, ved si otestuj rozne znacky, kym pojdu do skoly, budes mat otestovane. Az tak vela tych znaciek nie je 😏
@anonym_7d7acd zaujímajú má značky, s ktorými máte skúsenosti pre deti, ktoré ešte len začínajú s tvorením
@tosomjaosobne Rátam s tým, že im tam dám fixky (Centropen ZOO), farbičky (Stabilo Trio), ceruzky (Stabilo Easygraph), nožnice, gumu, strúhadlo (Stabilo - je k pastelkám. Tieto značky sú fakt také, že som o nich veľa počula, tak asi skúsim tie, len hľadám nejaké dobré nožnice a gumu vhodnú aj na pastelky
@tosomjaosobne doteraz doma nemajú žiadne pastelky a ceruzky??? Ako neviem, ale trojročné už hádam s niečím kreslilo, tak tam daj to čo majú doma....
@tosomjaosobne doteraz doma nemajú žiadne pastelky a ceruzky??? Ako neviem, ale trojročné už hádam s niečím kreslilo, tak tam daj to čo majú doma....
@marth16 nejaké samozrejme máme, ale nie sme veľmi spokojní. Je to skôr ten typ pasteliek čo podostávali v rôznych balíčkoch a teraz chceme na MDD takýto praktický darček
@tosomjaosobne Rátam s tým, že im tam dám fixky (Centropen ZOO), farbičky (Stabilo Trio), ceruzky (Stabilo Easygraph), nožnice, gumu, strúhadlo (Stabilo - je k pastelkám. Tieto značky sú fakt také, že som o nich veľa počula, tak asi skúsim tie, len hľadám nejaké dobré nožnice a gumu vhodnú aj na pastelky
@tosomjaosobne ty si dobre posahana 🤣. Sa asi dobre nudis, ked riesis znacky farbiciek a struhadiel pre trojrocne dieta.
@tosomjaosobne ty si dobre posahana 🤣. Sa asi dobre nudis, ked riesis znacky farbiciek a struhadiel pre trojrocne dieta.
@anonym_7d7acd študovala som pedagogickú a predstav si, záleží mi na dobrých pomôckach na tvorenie pre moje deti
@marth16 nejaké samozrejme máme, ale nie sme veľmi spokojní. Je to skôr ten typ pasteliek čo podostávali v rôznych balíčkoch a teraz chceme na MDD takýto praktický darček
@tosomjaosobne tak potom za mňa asi stabilo pastelky trojhranné, ku tomu rovnakej značky strúhadlo, majú také kde je otvor či už na hrubé alebo tenké pastelky. Ak im tam chceš dať aj nožničky tak videla som, že predávajú aj "obojručné". Tie by podľa mňa mohli byť fajn, lebo veľa detí v tomto veku používajú obe ruky. Čo našu bavilo v 3 rokoch boli fukacie fixky tak kľudne tam môžeš aj tie dať
@tosomjaosobne tak potom za mňa asi stabilo pastelky trojhranné, ku tomu rovnakej značky strúhadlo, majú také kde je otvor či už na hrubé alebo tenké pastelky. Ak im tam chceš dať aj nožničky tak videla som, že predávajú aj "obojručné". Tie by podľa mňa mohli byť fajn, lebo veľa detí v tomto veku používajú obe ruky. Čo našu bavilo v 3 rokoch boli fukacie fixky tak kľudne tam môžeš aj tie dať
@marth16 ďakujem krásne ❤️. Aspoň nejaká normálna odpoveď
@anonym_7d7acd študovala som pedagogickú a predstav si, záleží mi na dobrých pomôckach na tvorenie pre moje deti
@tosomjaosobne jezisi, aby si sa neposrala s tou tvojou pedagogickou 🤣. To nemeni nic na fakte, ze si dobre posahana podla toho, co tu riesis. Tvojim detom to je tak styri, ake maju fixky, budu kreslit s hocicim. To len tebe sibe
Bože, nebuď premotivovana
@tosomjaosobne jezisi, aby si sa neposrala s tou tvojou pedagogickou 🤣. To nemeni nic na fakte, ze si dobre posahana podla toho, co tu riesis. Tvojim detom to je tak styri, ake maju fixky, budu kreslit s hocicim. To len tebe sibe
@anonym_7d7acd ty ich nebudeš neskôr učiť správne držať to pero, takže ťa to nemusí zaujímať
@anonym_7d7acd ty ich nebudeš neskôr učiť správne držať to pero, takže ťa to nemusí zaujímať
@tosomjaosobne predstav si, ze moje deti mali uplne obycajne pero a drzia ho normalne a nic sa nemuseli preucovat . Ty pedagogicka premotivovana 🤣
Baby ono tá otázka možno vyznenie hlúpo. Ale keď si uvedomím, že veľa detí v dnešnej dobe ani v prvom ročníku nevie správne držať ceruzku, tak vlastne je to len nešťastne položená otázka. Ak by autorka vynechala to, že chce pre trojročných kúpiť zbytočný peračník a len by napísala aké pastelky a pod. sú dobré pre trojročného určite by sa tu toľko ľudí nad tým "nepohoršovalo" vrátane mňa v prvej odpovedi
@tosomjaosobne Stabilo neodporúčam, oveľa lepšia značka je Maped
@tosomjaosobne Moja dcera kreslila, odkedy sedela a bolo uplne jedno cim, potrebovala neustale nieco kreslit. Napriek tomu, ze "kreslila" roznymi farbickami (neznackovymi, ani nie trojhrankami), tak uchop mala dobry a studuje na umeleckej VS, pise krasne. Takze v tomto veku by som to nehrotila, hoci som tiez ucitelka.
Ďakujem za normálne odpovede 💗. Chcem im radšej takto zabezpečiť poriadne pomôcky, aj keď viem, že možno by sme vôbec neriešili problémy s držaním pera
@tosomjaosobne no tak nase dostali fixky z actionu a radi s nimk kreslia, dobre sa s nimi kresli aj vydrzia, pastelky tie hrubsie trio tvar z pepca a idu, im je ozaj jedno znacka, akurat prvacke som kupila pero stabilo za 10e jemine do skoly aby sa nepovedalo.. a dobre sa jej pisalo 🙂
Skolkar potrebuje peracnik? Ved doma ma hadam niekde ulozene pomocky na kreslenie a do skolky to nepotrebuje, ci?
Skolkar potrebuje peracnik? Ved doma ma hadam niekde ulozene pomocky na kreslenie a do skolky to nepotrebuje, ci?
@beata_k práve doma im to chceme takto "uskladniť" nech si môžu všetko spolu preniesť či budeme tvoriť v izbičke, obývačke, kuchyni... A aj keby nie, pýtam sa práve na pomôcky - fixky, pastelky, ceruzky atď.
@beata_k práve doma im to chceme takto "uskladniť" nech si môžu všetko spolu preniesť či budeme tvoriť v izbičke, obývačke, kuchyni... A aj keby nie, pýtam sa práve na pomôcky - fixky, pastelky, ceruzky atď.
@tosomjaosobne Peracnik je najvacsi zabijak kreativity. Dobre si zvaz jeho kupu.

deti si ozaj na znacku nepotrpia a v skolke sme mali uplnu klasiku