icon

Platové triedy učiteľov: Kde začínajú samostatní učitelia?

bibiankaa
Dnes o 16:16

Ahojte, viete mi niekto vysvetliť platove triedy u učiteľa ? V ktorej pl.triede začínam keď som samostatný učiteľ, a je rozdiel keď učím napríklad v ŠKD ?

anonym_1f0217
Dnes o 16:18

V diplome máš napísanú platovú triedu.

elz1920
Dnes o 16:51
@anonym_1f0217

V diplome? Ozaj?
Skôr v tabuľkách ministerstva školstva podľa príslušného pedagogického pôsobenia a typu vzdelania. V ŠKD stačí aj stredná škola.

Je vcelku rozdiel učiť, vychovávať v ŠKD, robiť asistenta. Ďalšia vec, dĺžka praxe, daňový bonus na dieťa / deti, príplatky za vzdelávanie.

anonym_1f0217
Dnes o 16:58
@elz1920

V diplome? Ozaj?
Skôr v tabuľkách ministerstva školstva podľa príslušného pedagogického pôsobenia a typu vzdelania. V ŠKD stačí aj stredná škola.

Je vcelku rozdiel učiť, vychovávať v ŠKD, robiť asistenta. Ďalšia vec, dĺžka praxe, daňový bonus na dieťa / deti, príplatky za vzdelávanie.

@elz1920 Ano je to v diplome do ktorej si zaradená. Nehovorím že na to nie sú tabuľky aj na nete.

vkatush
Dnes o 17:03

Ak si dobre pamätám, tak začínaš 6. triedu a po prvom roku po absolvovaní adaptačneho sa posunieš do 7. triedy.

A áno, je rozdiel ŠKD a učiteľ. Resp čo ti napíšu do zmluvy.

elz1920
Dnes o 17:04
@anonym_1f0217

@elz1920 Ano je to v diplome do ktorej si zaradená. Nehovorím že na to nie sú tabuľky aj na nete.

@anonym_1f0217 ja tam nič také nemám, iba údaje o škole, ktorú som študovala, moje meno, dátum narodenia, odbor a to, že mi patrí titul magister. O plate ani ň.

ninusa221
Autor odpoveď zmazal
anonym_1f0217
Dnes o 17:14
@elz1920

@anonym_1f0217 ja tam nič také nemám, iba údaje o škole, ktorú som študovala, moje meno, dátum narodenia, odbor a to, že mi patrí titul magister. O plate ani ň.

@elz1920 plat tam nemám ani ja 🤣 ale platovu triedu Ano.

mirage
Dnes o 17:15
@anonym_1f0217

@anonym_1f0217 v diplome? Nie.

anonym_49f58b
Dnes o 17:17
@anonym_1f0217

@anonym_1f0217 to asi ťažko. Do diplomu sa to neuvádza. Veď jej platové triedy sa môžu meniť v závislosti od karieroveho stupňa a v istých situáciách aj od iných veci. Na to sú tabuľky platové. Pričom zaradenie do plastovej triedy je vždy v zmluve, a ak sa niečo zmení, tak to môže byť aj v dodatku k zmluve.

elz1920
Dnes o 17:24
@anonym_1f0217

@elz1920 plat tam nemám ani ja 🤣 ale platovu triedu Ano.

@anonym_1f0217 a to aká veledôležitá škola a odkedy takto vypisuje? Lebo provinčná Fif UK v Ba takéto čosi v predpotopnom roku 2006 vôbec neuvádza.

Nemýlite si to dievčence s platovým dekrétom, ktorý dostanete po podpise zmluvy?