ahojte,
čo pomohlo vašim deťom na plesne v ústach? Drobec má 1,5 roka a vracia sa to mesiac, čo mesiac.Nedávam mu už žiadne kapsičky, jogurty už iba bezlaktozové. Dávam mu probiotiká, a vitamíny B, D. Ďakujem
@katie253 pleseň v ústach, alebo soor alebo ľudovo aj žabka je biely povlak nachadzajúci sa v ústnej dutine. Áno, riešim hlúpy biely povlak, ale ten hlúpy biely povlak spôsobí že ten chlapec bude mať zas vysoké horúčky, ktoré nepôjdu zraziť, nebude mi jesť, lebo ho to bude bolieť. Riešila som to s pediatrom, a vybrali sme Diflucan, resp. jeho náhradu, keďže je nedostupný. A prešiel mesiac a zas riešim plesne, tak už neviem čo mám zmeniť. Ďakujem
@katie253 niekde som čítala, že to už nepredpisuju. Inak tiež to máme akurát doma a mám nato takú bielu vodičku, už to skoro zmizlo. A presne dávam B a C, plus probiotiká
Neskusala si fialovu vodu? Pamatam si z detstva,ze tym nam vytierali usta,ked sme mali zabu.
@skeblicka777 uz to lekári nezvyknú predpisovať, dávajúinélieky, ale mala by sa dať ešte predpísať.
@skeblicka777 ktoré probiotiká?
@295anicka ja som kúpila probiofox, ale dr nepovedala, ktoré konkrétne.
@295anicka co znamená pleseň v ústach? Aké ma príznaky? Chodite k lekárovi?