icon

Aké je aktuálne počasie v Amsterdame?

nadaa1
Dnes o 11:38

Ahojky kto bol teraz v Holandsku v Amsterdam ? Aké je tam počasie oplatí sa tam ísť lebo predpoveď počasia keď pozerám hlási dážď ale neviem lebo či to ukazuje pravdivo že bude pršať a na koniec neprší. Chceme ísť teraz na Camping 🏕️. Tak ak niekto bol pls napíšte ako tam je .
Ďakujem

anonym_5ae9e6
Dnes o 11:40

Ak ti niekto povie, ze neprsi a bude prsat, alebo naopak, tak co urobis? 🙂

madeincssr
Dnes o 12:02

@nadaa1 odporucam zariadit sa na akekolvek pocasie. Napr. burky su velmi tazko dlhsie dopredu predpovedatelne.
Ani lokalna meteorologicka autorita ich nemusi trafit pre vsetky miesta ani v predpovedi v dany den rano.
Vseobecne vraj slusnu uroven predpovede pocasia ma norsky server yr.no, kde si mozes prepnut jazyk na EN, DE... a zadat lokalitu/y, ake chces.

natalka13
Dnes o 12:14

si tam tetaz blizko ze ti staci momentalne pocko?
ako bude dalsie dni je iba predpoved a aj ten co tam je ju vidi rovnako ty na slovensku.

anonym_14fa93
Dnes o 12:14

Amsterdam, resp. Holansko je krajina, kde sa ti za pol hodinu vystriedaju vsetky rocne obdobia, takze ak budes cakat na slnecne pocasie, nepojdes nikde.

prabinka
Dnes o 12:34

Ja sa už ani predpoveďami absolútne neriadim, nedá sa na to vôbec spoľahnúť, už ma to toľkokrát sklamalo, že dovidenia. 😂

guudy
Dnes o 13:19

@nadaa1 to je velmi divne polozena otazka. Pytas sa na Amsterdam, ale chcete ist kempovat. Pochybujem, ze chcete kempovat v Amsterdame😅. Je dost irelevantne, ako tam bolo nedavno, nic to predsa nehovori o tom, ako bude v najblizsej dobe. Za mna sa tvoja otazka zodpovedat rozumne neda.