Aké je aktuálne počasie v Amsterdame?
Ahojky kto bol teraz v Holandsku v Amsterdam ? Aké je tam počasie oplatí sa tam ísť lebo predpoveď počasia keď pozerám hlási dážď ale neviem lebo či to ukazuje pravdivo že bude pršať a na koniec neprší. Chceme ísť teraz na Camping 🏕️. Tak ak niekto bol pls napíšte ako tam je .
Ďakujem
@nadaa1 odporucam zariadit sa na akekolvek pocasie. Napr. burky su velmi tazko dlhsie dopredu predpovedatelne.
Ani lokalna meteorologicka autorita ich nemusi trafit pre vsetky miesta ani v predpovedi v dany den rano.
Vseobecne vraj slusnu uroven predpovede pocasia ma norsky server yr.no, kde si mozes prepnut jazyk na EN, DE... a zadat lokalitu/y, ake chces.
si tam tetaz blizko ze ti staci momentalne pocko?
ako bude dalsie dni je iba predpoved a aj ten co tam je ju vidi rovnako ty na slovensku.
Amsterdam, resp. Holansko je krajina, kde sa ti za pol hodinu vystriedaju vsetky rocne obdobia, takze ak budes cakat na slnecne pocasie, nepojdes nikde.
Ja sa už ani predpoveďami absolútne neriadim, nedá sa na to vôbec spoľahnúť, už ma to toľkokrát sklamalo, že dovidenia. 😂
@nadaa1 to je velmi divne polozena otazka. Pytas sa na Amsterdam, ale chcete ist kempovat. Pochybujem, ze chcete kempovat v Amsterdame😅. Je dost irelevantne, ako tam bolo nedavno, nic to predsa nehovori o tom, ako bude v najblizsej dobe. Za mna sa tvoja otazka zodpovedat rozumne neda.

Ak ti niekto povie, ze neprsi a bude prsat, alebo naopak, tak co urobis? 🙂