Podraz manžela v tehotenstve
Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.
@vydrariecna1 Zváž si, či si pripravená na možnosť nevery a prípadný rozvod. Ak nie, tak sa v tom nevŕtaj, ono sa to casom vyvrbí samo. Čokoľvek teraz urobíš - rozhovor, scéna, ultimáta, všetko situáciu len zhorší. Toto je problém chlapa, nie tvoj. Ak chce byť neverný, tak bude aj keby si sa postavila na hlavu a denne ho kontrolovala. Ak nie, tak môže kolegyňa skúšať hocičo, on odolá.
Normálne ži ako predtým a nerieš, neslieď, nekontroluj. A hlavne, pre pokoj v duši si denne opakuj, že v živote sa môžeš na 100% spoľahnúť iba na seba, nikdy nie na druhého človeka a už vôbec nie na chlapa.
@anonym_033c31 cize ohnut chrbat a trpiet, typicka slovenska mentalita
Akoze pardon, problem chlapa? Nie moj? Tak hadam sme manzelia, tyka sa nas to oboch. Ja v ziadnom pripade ticho neostanem nech to dopadne akokolvek. Neviem sa ani pretvarovat, ze sa nic nedeje. Citi to zo mna a chodi stale ma objimat a ci som ok, ci sa lubime. Ja tiez na nom vidim, ze sa tvari nejak previnilo. Nemyslim si, ze to stihlo zajst az k nevere ale urcite su tam nejake sympatie, flirt ..a prave si myslim, ze ak razne nezakrocim tak ktovie co sa stane cize to musim riesit v zarodku asi.
Akoze pardon, problem chlapa? Nie moj? Tak hadam sme manzelia, tyka sa nas to oboch. Ja v ziadnom pripade ticho neostanem nech to dopadne akokolvek. Neviem sa ani pretvarovat, ze sa nic nedeje. Citi to zo mna a chodi stale ma objimat a ci som ok, ci sa lubime. Ja tiez na nom vidim, ze sa tvari nejak previnilo. Nemyslim si, ze to stihlo zajst az k nevere ale urcite su tam nejake sympatie, flirt ..a prave si myslim, ze ak razne nezakrocim tak ktovie co sa stane cize to musim riesit v zarodku asi.
@vydrariecna1 ved uz si rozhodnuta zakrocit, o com tu chces teda diskutovat? Ci chces aby ti to 50 zien odsuhlasilo?
Ano, som rozhodnuta zakrocit a aj to urobim len neviem akou formou a ci mam trvat na tom, ze chcem vidiet diskusiu alebo len tlacit, co z neho vyjde. Nedokazala by som zit s nevernikom a tvarit sa, ze je vsetko ok.
@vydrariecna1 tak evidentne si ziarliva stihacka, ked mas pristup do jeho mobilu a kontrolujes ho. Mozno o nic nejde a iba si pisu.
Ty chodíš mužovi do telefónu? To by som si nikdy nedovolila. A to hovorím ako žena, ktorá sa rozišla v chlapom kvôli nevere. Ale odtiaľ - potiaľ.
Za 13rokov som to nespravila lebo som nemala dovod, az teraz a myslela som si najprv, ze fakt sa nic nedeje, som krava a su to len horm9ny no ale ak nemam co skryvat tak si nezaheslujem konverzaciu s kolegynou. S nikym inym zaheslovanu konverzaciu nema. Ja sama si neviem predstavit situaciu kedy by som toto spravila. Ano, nie je to pekne, ved sa mu priznam..mame byt v manzelstve uprimni tak mu to poviem no ale ocakavam potom vysvetlenie..to, ze by zacal utocit, ze som mu vliezla do mobilu by asi svedcalo o tom, ze skryva nieco nepekne. Ja by som mu nemala problem dat mobil nech si ho prezrie lebo nic nenajde, aj keby mal pochybnosti a ziarlil..nech sa paci, pozri si. Btw, brat takto nasiel konverzaciu svojej uz byvalej tiez s kolegom v notebooku..podvadzala ho, ak by to nenasiel tak ho vodi za nos asi doteraz.
Buď úplne v kľudne s tým, že si išla mužovi do mobilu, jednoducho si to tak cítila, a myslím, že to bol šiesty zmysel a nejako si to vycítila 🙂 áno, keby to bola konverzácia o práci, určite by zaheslovaná nebola. Jednoznačne by som chcela, aby tú debatu otvoril pre tebou a ukázal, dôkazy sa mažú ľahko a ešte z teba urobí tehotnú hysterku a bude sa tváriť že nič. Povedala by som, že to viete vyriešiť, ale chceš vedieť pravdu.. nie, že ho konfrontuješ, s ničím vlastne. Že máš pocit? Musíš mať niečo, čoho sa chytiť.

@vydrariecna1 Zváž si, či si pripravená na možnosť nevery a prípadný rozvod. Ak nie, tak sa v tom nevŕtaj, ono sa to casom vyvrbí samo. Čokoľvek teraz urobíš - rozhovor, scéna, ultimáta, všetko situáciu len zhorší. Toto je problém chlapa, nie tvoj. Ak chce byť neverný, tak bude aj keby si sa postavila na hlavu a denne ho kontrolovala. Ak nie, tak môže kolegyňa skúšať hocičo, on odolá.
Normálne ži ako predtým a nerieš, neslieď, nekontroluj. A hlavne, pre pokoj v duši si denne opakuj, že v živote sa môžeš na 100% spoľahnúť iba na seba, nikdy nie na druhého človeka a už vôbec nie na chlapa.