icon

Ktorá banka ponúka bezplatné vedenie účtu?

menoruze
Dnes o 11:15

Poraďte banku. Môžete mi prosím poradiť banku, u ktorej je vedenie účtu bezplatné, bez skrytých podmienok, alebo viazanosti, s ktorou máte pozitívnu osobnú skúsenosť? Zaujímajú ma aj online platby do zahraničia- v ktorej banke nie sú spoplatnené. Ďalujem.

anonym_de80e6
Dnes o 11:20

@menoruze mbank (ale platby do zahranicia netusim)

anonym_702df0
Dnes o 11:21

@menoruze Fio prva volba... lebo "nema podmienky a nema obmedzenia"...
mbank druha volba, lebo neviem ako to je s platbami mimo SEPA..., 365 tretia volba...
Potom urcite aj ine banky cas od casu maju nieco bezplatne bez podmienok (unicredit jeden cas mal, mozno CSOB)...

anonym_24ffcc
Dnes o 11:27

Ja mám ako backup banku Fio.

anonym_a99942
Dnes o 11:39

Bezplatné účty sú v štyroch bankách.
Čítajte viac: https://zive.aktuality.sk/clanok/IgtmwGb/chcete...

Čo si predstavuješ pod online platby do zahraničia?
Každá SEPA platba v € je bez poplatku, alebo za rovnaký poplatok ako domáca platba.
Ak platíš v cudzej mene vtedy majú banky poplatky na to je najlepšie použiť Revolut, majú dobrý kurz.

patrike
Dnes o 11:50

Fio, Revolut - tu si vies za vyhodny kurz menit cudzie meny. Posielanie v ramci SEPA je vsade okamzite do 5000 eur a vacsinou zadarmo.
Ak chces klasiku, tak CSOB smart.

anonym_e3fef9
Dnes o 12:52

Maju zadarmo, myslim CSOB, aj Sporitelna. Len tam su nejake podmienky, ze musis urobit nejake platby. Napr. SLSP tusim 3 platby online kartou, alebo tak. Nemaju zadarmo bez pohybov

hefo
Dnes o 13:14

Ja mám mnoho rokov dobrú skúsenosť s mBank. Ale nemusí to byť ideálne pre každého - každopádne pre zamestnanca, ktorého 95 % príjmu je z jeho výplaty, pravidelné platby zaplatí elektronicky trvalými príkazmi/SEPA inkasom, väčšinu štandardných výdavkov kartou, a trochu hotovosti vyberie z bankomatu, pre toho je to úplne v pohode.

Kto potrebuje vkladať hotovosť na účet, pre toho mBank nie je.

martin_93
Dnes o 14:51

Nemám UniCredit ale tam je vraj bezplatný účet