icon

Právo UK v Bratislave

siminka444
Dnes o 14:21

Ahojte,
mám tu niekoho kto študuje právo v BA?
Chcela by som si podať prihlášku, avšak je už neskoro. Jediná šanca je 2.kolo. Neviete náhodou niekto či sa to 2. kolo uskutoční ? Ak áno, tak je tam šanca ešte že by ma vzali ? Či v tom 2.kole je limitovaný počet. Budem vdacna za každú odpoveď

anonym_5fe927
Dnes o 14:33

@siminka444 Býva druhé kolo a niekedy sa plánuje aj tretie. Len aby si sa stihla naučiť na prijímačky, keď si zjavne nevedela, dokedy podať prihlášku do prvého kola. A ak si myslíš, že na prijímačkách sú otázky typu 1. a 2. svetová vojna a podobne, tak ťa sklamem. Posledných pár rokov už neberú každého, aj prijímačky sú menším sitom, len tak pre info.

sissy27
Dnes o 15:28
@anonym_5fe927

@siminka444 Býva druhé kolo a niekedy sa plánuje aj tretie. Len aby si sa stihla naučiť na prijímačky, keď si zjavne nevedela, dokedy podať prihlášku do prvého kola. A ak si myslíš, že na prijímačkách sú otázky typu 1. a 2. svetová vojna a podobne, tak ťa sklamem. Posledných pár rokov už neberú každého, aj prijímačky sú menším sitom, len tak pre info.

@anonym_5fe927 co viem, tak na pravo sa posledne roky uz prijimacky nerobia, staci zmaturovat zo spravnych predmetov.