Ako vybrať vhodné školské prezuvky pre tretiačku?
Ahojte, chcem sa poradiť ohľadne témy prezuvky do školy. Ide o to, že moja dcérka ide do 3. ročníka a v prvom aj druhom ročníku sme mali na prezuvky obyčajné papučky ešte ako do škôlky. Niekedy ku koncu druhého ročníka mi povedala že sa jej ťažko vyzúvajú, keď si ich chce dať cez hodiny dole (aj ju chápem lebo predsa v tej škole sedia minimálne 4 hodiny). Lenže ona klasické šľapky nechce, kvôli tomu že sa jej v nich vraj zle chodí a vyzúvajú sa jej pri chôdzi. Tak chcem nájsť nejaké čo sa jej budú dať ľahšie vyzuť a nebudú to šľapky. Prípadne by som ju chcela nejako odnaučit od toho vyzuvania sa pretože už mi pár krát aj triedna písala že si cez hodinu dáva dole ponožky a chodí bosá alebo vonku atď. Nemáte nejaký nápad pre nás? Kľudne napíšte akú máte skúsenosť, prípadne čo spraviť s tým vyzuvanim sa cez hodinu. Budem vďačná za akýkoľvek návrh/odpoveď. Ďakujem veľmi pekne.
ahoj..no keď nechce mať šľapky a zároveň papuče sa jej zle vyzúvajú, tak jedine sandálky, niečo podobné som mala namysli, čo poslala kočka vyššie 😉
Treba ju odnaučiť od vyzúvania, nie je to bezpečné. Kadečo môže byť na zemi, niekto jej môže skočiť na nohu. Popros aj pani učiteľku, aby jej to nedovolila, predsa len, škola je verejný priestor a to, čo je v poriadku doma v obývačke, je na verejnosti neslušné.
Treba ju odnaučiť od vyzúvania, nie je to bezpečné. Kadečo môže byť na zemi, niekto jej môže skočiť na nohu. Popros aj pani učiteľku, aby jej to nedovolila, predsa len, škola je verejný priestor a to, čo je v poriadku doma v obývačke, je na verejnosti neslušné.
@zuzitko74 veď jasné, ja to chápem. No veľa jej spolužiakov to v tej triede robí aj keď nie tak veľmi ako moja. Napríklad aj pani učiteľka povedala že mnohé deti si tie prezuvky uvoľnia na nožke cez hodinu, no ponožky už nechajú. Taktiež keď niekam ide tak sa obuju no ona chodí bosá. U nás doma chodí bosá tiež ale to je niečo úplne iné. Neviem ako sa jej na to spýtať...
ahoj..no keď nechce mať šľapky a zároveň papuče sa jej zle vyzúvajú, tak jedine sandálky, niečo podobné som mala namysli, čo poslala kočka vyššie 😉
@zuzacka16 jasné aj ja som tieto myslela len som bola trošku skeptická keď som videla tu pevnú pätu že keby to bolo na nejakej gume vzadu alebo niečo čo dokáže povoliť... Ale áno sú taká zlatá stredná cesta
@zuzacka16 jasné aj ja som tieto myslela len som bola trošku skeptická keď som videla tu pevnú pätu že keby to bolo na nejakej gume vzadu alebo niečo čo dokáže povoliť... Ale áno sú taká zlatá stredná cesta
@lucka9448 nie takýto typ veľa detí nosí a nepotí sa v tom noha, nie je v tom tak teplo a zároveň to máš aj ortopedické a noha drží dobre, to sa neboj..ako nosia aj kroksy či gumové sandále, ale teda to nekupuj, to nie je dobré na nohu, vôbec v tom nedýcha chodidlo
Nie je jej v nich teplo? Keď bude mať sandále, tak to možno nebude robiť.
@thereisabear to neviem, ešte som sa na to nepýtala, neviem ako s tou témou začať aby jej to nebolo nepríjemné (je dosť citlivá)... Ale myslím si že to môže byť lebo naozaj boli také plne a tá nožka nemala možnosť dýchať to je pravda, tiež možno len za to že jej to bolo príjemné.
@lucka9448 nie takýto typ veľa detí nosí a nepotí sa v tom noha, nie je v tom tak teplo a zároveň to máš aj ortopedické a noha drží dobre, to sa neboj..ako nosia aj kroksy či gumové sandále, ale teda to nekupuj, to nie je dobré na nohu, vôbec v tom nedýcha chodidlo
@zuzacka16 jasné gumené som ani nikdy nepozerala to nie je nič pre nás, ale tieto mi jedine vadili v tom že fakt tá päta je pevná a ako sa jej bude dať ťa sandalka vyzuť keď už bude chcieť, možnosť je aj taká že si tú pätu dá dolu a potom keď niekam pôjde tak si ju dá späť...
@thereisabear to neviem, ešte som sa na to nepýtala, neviem ako s tou témou začať aby jej to nebolo nepríjemné (je dosť citlivá)... Ale myslím si že to môže byť lebo naozaj boli také plne a tá nožka nemala možnosť dýchať to je pravda, tiež možno len za to že jej to bolo príjemné.
To vážne?obyčajná otázka a vy sa jej bojíte opýtať?
Co bude pri vážnejších témach,ako to budete preberať
Ani sa nečudujem co z tých deti rastie
To vážne?obyčajná otázka a vy sa jej bojíte opýtať?
Co bude pri vážnejších témach,ako to budete preberať
Ani sa nečudujem co z tých deti rastie
@anonym_310daf snehová vločka, keď sa stretne s niečím nepríjemným zosype sa
@lucka9448 sandále sú dobrá voľba, ponúkni jej na výber farbu a vzor nech má dobrý pocit že si ich sama vybrala
Nezvažovala si nejaké ľahké letné tenisky na štýl skechers slip-ins? Niektoré majú veľmi pekný dizajn, určite by si vybrala také, ktoré sa jej budú páčiť a bude ich hrdo nosiť.
Naša princezná sa tiež všade vyzúva. Ona sa vyzuje aj v aute cestou do obchodu v rámci mesta. Našťastie ponožky si väčšinou necháva, ale musia byť dostatočne veľké a z príjemného materiálu. Keď mala espadrilky s pätou, tak ju zošliapala. Teraz je už na druhom stupni a nosí letné šľapky.

@lucka9448 niečo takéto ?