Kto sa dostal na medicínu v Bratislave bez prijímačiek?
Ahojte, poznáte niekoho, kto sa dostal na medicínu Komenského bez prijímačiek a aký mal priemer, ďakujem.
Dufam, že na LF este stále beru len tych najlepsich z najlepsich. A teda nikoho bez prijimaciek.
@anonym_025ee9 iba priemer
@mirage dobre vediet, lebo ja som citala,ze bez prijimaciek vzali iba nejaku 1/4 az 1/3 (ostatni prijimacky) a znamky nestacili, ze bolo treba aj dalsie body. Ale nepatrala som este velmi.
Dufam, že na LF este stále beru len tych najlepsich z najlepsich. A teda nikoho bez prijimaciek.
@barka1 tak to dufas zle, bolo to uz davno aj medializovane a staci otvorit link nad tvojim komentom a dozvies sa podmienky prijatia bez prijimaciek 😀
@mirage dobre vediet, lebo ja som citala,ze bez prijimaciek vzali iba nejaku 1/4 az 1/3 (ostatni prijimacky) a znamky nestacili, ze bolo treba aj dalsie body. Ale nepatrala som este velmi.
@anonym_025ee9 az takto som to neskumala, viem, ze mi jeho mama povedala, ze mal priemer 1.00. Tak mozno mal aj nieco navyse, aby som nezavadzala.
@barka1 tak to dufas zle, bolo to uz davno aj medializovane a staci otvorit link nad tvojim komentom a dozvies sa podmienky prijatia bez prijimaciek 😀
@anonym_79cd8b prijať, príjmu aj horších. Avšak, stále vyučujú tí istí profesori, takže prvá skúška a “horší” letí 🙂.
Tam sa robí také sito, že poznám takých, čo dali 2 roky, potom začínali odznova vrátane prijímačiek. Opakovali ročníky, reálne 10 rokov študovali, kým skončili. Štátnice na niekoĺkokrát...

nepoznam nikoho, podmienky Prijatie bez absolvovania prijímacej skúšky mas tu :https://www.fmed.uniba.sk/studium/pre-uchadzacov/prijim..., precitaj si