Ahojte, celkom stresujem z podávania prihlášok na VŠ a z celého toho diania okolo toho. Podávala som si prihlasky cez stránku e-prihlaska a na zaciatku mi hned vyskocilo ze ci chcem presunut znamky z edupage do prihlasky…zaklikla som ano, ale nikdy mi to neslo, tak som potom uz iba zaklikla ze nechcem a nechala to tak…cize znamky mi tam nenaskocili…no teraz spätne sa bojim ci ta prihlaska kvoli tym znamkam nebude neuplna a neplatna…skoly nevyzadovali ani koncorocne vysvedcenia takze ich nezaujimal moj prospech…ale predsalen mam z toho obavy…mam radsej zavolat na studijne oddelenie ? Lebo prihlaska je uz ulozena neda sa ju uz upravovat ani nic. Ďakujem za odpovede.
Riad sa podla poziadaviek skoly. Ak maju uvedene, ze prospech nevyzaduju, tak prospech nevyzaduju.
@erikaduris hlavne zaplat poplatok a zavolaj na studijne ci je prihlaska ok
@erikaduris niektoré školy nevyžadujú koncoročné vysvedčenie preto, že Ti to tam nahodí práve ten edupage. Riešim tiež teraz so synom, na jednu školu sme nahrávali matrikou overené vysvedčenia, prihlášku bolo treba vytlačiť, priložiť tie overené vysvedčenia, doklad o zaplatení poplatku (ten sme tiež nahrali cez eprihlaska) a treba im to ešte podpísané poslať poštou.
Iná škola nahodila známky cez edupage, to sme vytlačili a treba to dať škole potvrdiť, naskenovať a nahrať. Treba veľmi pozorne čítať návody na podávanie prihlášok.
Teraz radím čo ostatní - zavolať na študijné oddelenie príslušnej fakulty na ktorú sa hlásiš (alebo napísať mail) a overiť si, či je prihláška v poriadku, prípadne im odoslať požadované chýbajúce dokumenty.
Zavolaj so skoly na studijne v pondelok a opytaj sa ako postupovat