Prosím o pomoc
🐴 BOJ O LEPŠÍ ŽIVOT PRE KOBYLKU A JEJ CHORÉ ROČNÉ ŽRIEBÄTKO ❤️
Dobrý deň všetkým milovníkom zvierat. Rozhodli sme sa skúsiť šťastie a poprosiť vás o pomoc. Vzali sme si do opatery mamu kobylu a jej mladú kobylku z veľmi nevhodných a zanedbaných podmienok.
Mladšiu z nich som si vzala pod svoje krídla, keď mala len 6 mesiacov. Bohužiaľ, kvôli krutému zanedbaniu u pôvodného majiteľa bojuje už od svojho narodenia s obrovským zdravotným problémom. Obe kobylky sú silno zamorené škrkavkami (červami, ktoré ich rozožierajú zvnútra). Kým staršia mama to zvláda o niečo lepšie, mladá ročná kobylka bojuje z posledných síl. Jej telíčko je stále slabé a s parazitmi sa nevie sama popasovať.
Pozemok pre ne už máme, no momentálne zvádzame finančne náročný boj o ich zdravie. Naším hlavným cieľom je dostať ich zo zdravotnej stránky do poriadku, zabezpečiť lieky, veterinárnu starostlivosť a postaviť pre ne stajňu, kde konečne nájdu vytúžené bezpečie a pohodlie. Vzhľadom na nečakanú zmenu našej životnej situácie to však sami finančne nezvládneme. Vzdať sa ich ale v žiadnom prípade nechceme!
Budeme neskutočne vďační za akúkoľvek pomoc – či už finančný príspevok, alebo jedno jediné zdieľanie, ktoré posunie náš príbeh ďalej. Ďakujeme za šancu na lepší život pre tieto dve štvornohé dušičky. 🐾❤️
https://4fund.com/sk/zu97bv
Načo si beries na starostlivosť kona, keď na neho nemáš peniaze?Aj zdravý kôň stojí majiteľa niekoľko tisíc € ročne.
A načo sa necháš trápiť dve nevinne stvorenia? A keď pomru na tú chorobu? Peniažky pôjdu kam? Tam, kde su aj myslené, že? Do vrecka.
Podvod . Tému nahlasujem
To tu uz nie je dna, aby niekto nezobral. Chciet niekomu pomoct, ale zobrat na tu pomoc peniaze je naozaj divne.
5000 eur peniaze pre kobylku zobrat od cudzich ludi ako anonym.
To tu uz nie je dna, aby niekto nezobral. Chciet niekomu pomoct, ale zobrat na tu pomoc peniaze je naozaj divne.
5000 eur peniaze pre kobylku zobrat od cudzich ludi ako anonym.
@anonym_9ae6f6 aký anonym?? Normálne to mam pod svym jmenom
Načo si beries na starostlivosť kona, keď na neho nemáš peniaze?Aj zdravý kôň stojí majiteľa niekoľko tisíc € ročne.
A načo sa necháš trápiť dve nevinne stvorenia? A keď pomru na tú chorobu? Peniažky pôjdu kam? Tam, kde su aj myslené, že? Do vrecka.
Podvod . Tému nahlasujem
@anonym_de9996 ja sa o ty kone starám co najviac mozem kebych je nechcela tak asi do toho nejdem nie a neodkupim ich s toho hnusneho prostredi kde by ako vravite zomreli zachranila som im zivot a davam je do kopy ...mam je ustajnenie v stajni kde sa zmenili podmienky takze musí zo stajne preč... ;) takže zabezpečujeme pozemok seno lieky atd a myslím si ze to nieje lacná záležitosť a opýtať si pomoc nieje nič zlého ;)
@anonym_de9996 ja sa o ty kone starám co najviac mozem kebych je nechcela tak asi do toho nejdem nie a neodkupim ich s toho hnusneho prostredi kde by ako vravite zomreli zachranila som im zivot a davam je do kopy ...mam je ustajnenie v stajni kde sa zmenili podmienky takze musí zo stajne preč... ;) takže zabezpečujeme pozemok seno lieky atd a myslím si ze to nieje lacná záležitosť a opýtať si pomoc nieje nič zlého ;)
@miruskamimi93 prostredí kde boli*
@miruskamimi93
Je to nezodpovedné. A ak si nič nevyzbiera? Tak čo? Ti pokapu?
Trt sa staráš. Peniaze chces do vlastného vrecka pre seba. To je každému úplne jasné. Snáď nikto nebude taký blbý a prispeje.

@miruskamimi93 znova sa budem opakovať, zaregistrovať sa a pýtať peniaze na MK 😕 divné veci