Platba poistky na tri mesiace pri predaji auta

23. apr 2025

Pzp kooperativa
idem platiť poistku dnes , splatnosť mam do 27.4 ale auto budem predávať cca za mesiac a viem ze by mi to vratili sumu ktorá by zostala ale ma napadlo ze miesto toho keby zaplatím len na 3 mesiace tak to bude asi lepšie keďže auto sa bude predávať. Myslite ze sa ešte dá zaplatiť za 3 mesiace miesto celej ročnej sumy 190 € ?

janai1
23. apr 2025

Keď chceš mať nedoplatky a neplatné PZP kľudne 👍🏽

autor
23. apr 2025

@janai1 nie ja len ze mi prislo poštou obálka ročná suma a rozmýšľam ze sa pôjdem opýtať ci to môžeš len na 3 mesiace zaplatit... Akože kvartalne .. lebo keď za mesiac auto predám tak mi vrátia skoro celu sumu ročnú a chcela som ze ci nebude ľahšie zaplatit kvartálne

patka06
23. apr 2025

Musíš sa dohodnúť v poisťovni, či ti povolia štvrťročné platby, keď už máš šek na ročné poistné.
Bez ich súhlasu si nemôžeš svojvoľne zmeniť platbu

autor
23. apr 2025

@patka06 ano to som myselala alebo to jednoducho zaplatím celé 190 € a po mesiaci ked predám tak mi skoro všetko vrátia? Ci

katulienkax
23. apr 2025

nemozes si len tak menit platby a urcite ze ti teta na prepazke povie, musis to mat pisomne

janai1
23. apr 2025

Si si nejako veľmi istá ze predáš hneď to auto 🙂

Predáš auto, pôjdeš do kooperativy s kópiou dokladov a platbu ti vrátia. Zbytočne špekuluješ

autor
23. apr 2025

@janai1 ďakujem urobím to tak zaplatím celu sumu a potom nech vrátia co ostane ;) asi fakt špekuluje idem to uhradiť prevodom keďže splatnosť je 27.4 🙂 ďakujem baby