REÁLNE skúsenosti s microbladingom/ tetovaním obo PMU – Nuface Bratislava (Tamara Kusá) / tamaroshka
Ahojte žienky,
chcela by som sa opýtať na vaše reálne skúsenosti so salónom Nuface v Bratislave (Tamara Kusá).
Moja skúsenosť je totiž veľmi zarážajúca. Absolvovala som u nej celkovo 3 sedenia (stálo ma to 460 € čo bola cena za 3 sedenia + náklady na cestovanie 270 km, čiže celkovo investícia bola vyše 600€). Výsledok po zahojení? Absolútne nulový. Aby som bola presná – prvé 3 dni po zákroku to vyzerá super (tak, ako tie fotky na jej Instagrame), ale po procese hojenia pigment úplne zmizol.
Po prvom sedení ma pani T. presviedčala, že sa to vyrieši na korekcii a bude to vidieť už po nej. To isté mi tvrdila aj po druhom sedení – že tretia korekcia už musí byť finálna a výsledok tam bude. Teraz som po troch sedeniach a výsledkom je len výsmech môjho okolia, či som hlúpa, keď som za toto dala toľko peňazí, pretože si obočie musím každý deň farbiť a dokresľovať úplne rovnako ako predtým.
Najviac ma však šokovala komunikácia pri pokuse o racionálne vysvetlenie prečo je tomu tak. Pani Tamara namiesto odborného hľadania príčiny zvolila arogantný osobný útok na moje financie. Napísala mi, že „chápe, ak je to škrt cez môj rozpočet“ ale ona za to nemôže. Odpovedala som jej veľmi kultivovane, že peniaze mi nechýbajú a išla som k nej práve preto, že som chcela kvalitu, no to neznamená, že mi nie je ľúto vyhodiť 500 € von oknom za nulovú službu. Odvtedy ma ignoruje a na moju poslednú správu už niekoľko dní vôbec neodpovedala.
Podotýkam, že spĺňam všetky predpoklady na to, aby pigment chytil – mám 31 rokov, nemám mastnú pleť ani veľké póry, na nič sa neliečim a neberiem žiadne lieky a pod. Pani T. sa však ani nepokúsila o racionálne vysvetlenie, prečo jej práca na mne vôbec nedrží. Zároveň som si všimla, že na internete nie sú na jej prácu žiadne dohľadateľné recenzie od reálnych klientok mimo jej vlastného profilu, kde prezentuje len fotky ihneď po zákroku a velebí samu seba.
Máte niektorá podobnú skúsenosť, že by vás takto zavádzala, ignorovala pri probléme a stretli ste sa s takýmto povýšeneckým jednaním? Budem vďačná za každú odpoveď nakoľko toto môže pomôcť ďalším jej potencionálnych zákazníčkam.
Moja známa s ňou mala tiež negatívnu skúsenosť
@maria204 neviem odkiaľ si, ale ak niekedy v budúcnosti budeš chcieť obočie, odporúčam luxury.cosmetic.denisa (nájdeš na IG). Za mňa top práca, aj to drží.
@anonym_8f5baa ďakujem za tip, ale radšej nie. Kedysi robila obočie mojej mame a ver mi, nechcela by si ho vidieť (cca pred 5 rokmi) Neviem nakoľko sa rokmi zlepšila, ale to čo urobila mojej mame bol a aj je otras, aj po tých rokoch jej treba laser a kvalitnú prerábku. Môžem kľudne aj pridať foto keď budem u našich. Preto som toto roky zvažovala aby som nedopadla ako ona a teda aj po mojej skúsenosti som zistila, že niekto ponúka zrejme len pekne upravené fotky na instagrame...
Moja známa s ňou mala tiež negatívnu skúsenosť
@anonym_f37bac Viete viacej popísať situáciu? Ďakujem
@anonym_f37bac Viete viacej popísať situáciu? Ďakujem
@maria204 bolo to už pár rokov dozadu, tak si nepamätám úplne všetko, no ukázala jej predstavu ako hrubé ho chce mať a spravila ho oveľa hrubšie, tiež bola sklamaná že za tie peniaze si myslela že platí aj komfort, že na instagram pridávala fotky zo salóna ktorý pôsobil luxusne a instafriendly ale v skutočnosti jej to robila v nejakom starom špinavom priestore kde sa vôbec necítila dobre, nakoniec nešla ani na korekciu
@maria204 bolo to už pár rokov dozadu, tak si nepamätám úplne všetko, no ukázala jej predstavu ako hrubé ho chce mať a spravila ho oveľa hrubšie, tiež bola sklamaná že za tie peniaze si myslela že platí aj komfort, že na instagram pridávala fotky zo salóna ktorý pôsobil luxusne a instafriendly ale v skutočnosti jej to robila v nejakom starom špinavom priestore kde sa vôbec necítila dobre, nakoniec nešla ani na korekciu
@anonym_f37bac tiež som v šoku ako niekto vytvára také digitálne klamstvo. Dokonalý človek z instagramu a keď zrazu pred tebou stojí sa akosi na seba vo veľkej miere nepodobá... Mohla som čakať, že to teda bude tak aj s tými dokonalými fotkami obočia. A to, že žiadna diskusia ani recenzia ohľadom jej práce nikde ani jediná...
@anonym_f37bac tiež som v šoku ako niekto vytvára také digitálne klamstvo. Dokonalý človek z instagramu a keď zrazu pred tebou stojí sa akosi na seba vo veľkej miere nepodobá... Mohla som čakať, že to teda bude tak aj s tými dokonalými fotkami obočia. A to, že žiadna diskusia ani recenzia ohľadom jej práce nikde ani jediná...
@maria204 to spomínala tiež že extrémny faceapp používa no s jej prácou to nesúvisí tak som to nechcela vyťahovať
@maria204 to spomínala tiež že extrémny faceapp používa no s jej prácou to nesúvisí tak som to nechcela vyťahovať
@anonym_f37bac ja som to tiež preto nepísala do úvodného príspevku, ale zas ide o estetiku ako aj pri jej práci tak môžme povedať, že to s tým aj súvisí. Človek, ktorý takto radikálne klame o svojom vzhľade, má zvyčajne obrovský problém s integritou. Potom mu nerobí problém klamať aj klientke.

@maria204 neviem odkiaľ si, ale ak niekedy v budúcnosti budeš chcieť obočie, odporúčam luxury.cosmetic.denisa (nájdeš na IG). Za mňa top práca, aj to drží.