Ako zvládnuť večerný režim s novorodencom a batoľaťom?
ahojte. Tie ktoré máte detičky s vekovým odstupom 3- 3 a pol roka a ste s nimi hlavne samé aky ste mali/ máte režim? Hlavne večerný? Ktoré dieťa kúpete skôr? Uspavate obe naraz? synček má 3,5 roka a dcérka 2,5 týždňa. Prosté neviem prísť na nejaký režim ktorý by nám sadol. mala už 3. deň vkuse place večer pri uspávaní od 8. do 10.. Neviem či je hladná alebo či ju bruško bolí ale už som z toho zúfalá. aSyna kúpem okolo 11., ani rozprávku s ním neviem pozrieť. ja už každý večer plačem lebo vôbec nemám čas na synčeka. doteraz to bolo ešte ako tak, malú som dala spať okolo 8. a mala som časť na malého, vedeli sme pozrieť knižky ako predtým troška sa zahrať v kľude ho okúpať. Poradťe prosim vas. ako to robite vy?
Ja mam 7 rocneho sice, a maly ma 2.5mesiaca ale kym som si zvykla ako to robit tak bol to masaker zo zaciatku.. nezavidim ti je to narocne 🥺
Trochu som nepochopilia o 11, ako si myslela ako, ze o 11 v noci snad nekupes syna….radim najprv rutina so starsim potom mladsim dietatom …mala ma 2,5t ona si len zvyka, nosic atd ci ako vlastne mate “rezim” dna

Pre tak malé dieťa je možno 8 hodín večer skoro