Najlepší samoopaľovák
Ahojte, poraďte mi prosím kľudne aj drahší samoopaľovák, ktorý Vám nezanecháva fľaky a hlavne nech je, čo najhnedší a prirodzený výsledok, ďakujem
@majkaaaaa0 prvýkrát v živote som si kúpila samoopalivak, obyč nivea z drogérie, akože som spoko ale rada sa nechám inšpirovať aj inými značkami
Ja ak sa môžem zapojiť, prosim máte nejaké rady ako sa vyhnúť fľakom? Kúpila som si ziaja opalovak ktorý teraz koluje internetom, aj som si spravila poriadny piling predtým a aj tak som bola flakata tak neviem či na to treba nejaký gryf 😅
A dobre recenzie som čítala aj na ten dove ktorý pridala nyusika.
Ja ak sa môžem zapojiť, prosim máte nejaké rady ako sa vyhnúť fľakom? Kúpila som si ziaja opalovak ktorý teraz koluje internetom, aj som si spravila poriadny piling predtým a aj tak som bola flakata tak neviem či na to treba nejaký gryf 😅
A dobre recenzie som čítala aj na ten dove ktorý pridala nyusika.
@bonboniera ziaja je otrasna kozmetika, nerozumiem tomu osilalu 😀
Ja som mala min. rok dove. Efekt dobrý, ale bola som mierne žltá, smrdí neskutočne ( pre mňa) a farbil mi plachtu napr. Rovnakú službu urobila aj pena z DMky, tiež ale farbila veci a smrdela. Teraz som si na odporúčanie viacerých kúpila spomínanú Ziaju a ja som spokojná 🙂 Nesmrdí, nohy mi chytá fakt pekne hnedo (ani náznak oranžového nádychu) a nefarbí veci 🙂 A ja teda fľakatá nie som, veľká výhoda pre mňa jej aj to, že nemusím používať rukavicu, rozotieram rukami, stačí ich potom poriadne umyť mydlom. Ale ja si teda natieram len nohy, lebo tie mám ako riaditeľka vápenky....
ja som kúpila v DMke ich značku, opálenie pekné, nefarbí nič, aj vôňa mi vyhovuje, len ho treba dobre votrieť. Ja som spokojná.
Evy Self Tan Mousse
@majkaaaaa0 St.Tropez penový. Ale treba to s ním vedieť
@bonboniera ziaja je otrasna kozmetika, nerozumiem tomu osilalu 😀
@nyusika vieš co, nemala som s tým doteraz žiadnu skúsenosť tak reku kúpim za tých par eur na skusku … sak to tak aj dopadlo 😅
Ja som mala min. rok dove. Efekt dobrý, ale bola som mierne žltá, smrdí neskutočne ( pre mňa) a farbil mi plachtu napr. Rovnakú službu urobila aj pena z DMky, tiež ale farbila veci a smrdela. Teraz som si na odporúčanie viacerých kúpila spomínanú Ziaju a ja som spokojná 🙂 Nesmrdí, nohy mi chytá fakt pekne hnedo (ani náznak oranžového nádychu) a nefarbí veci 🙂 A ja teda fľakatá nie som, veľká výhoda pre mňa jej aj to, že nemusím používať rukavicu, rozotieram rukami, stačí ich potom poriadne umyť mydlom. Ale ja si teda natieram len nohy, lebo tie mám ako riaditeľka vápenky....
@sella38 ja tiež používam ten na nohy a je fajn len to treba riadne rozotriet pototm nie sú fľaky 🩷
@majkaaaaa0 ja jedine marhuľový od Manufaktury. Používam už roky, nesmrdi a nikdy nesklamal 🙂

Dove Summer nieco
https://www.notino.sk/dove/summer-revived-samoo...