Definitívny rozsudok v prípade šikany v Miloslavove
Dnes mi vyskocil článok, ze padol definitívny rozsudok v pripade šikany. Ako vnímate výšku trestu? Je dostatočný? Mne veru nie. Podla mna si Ela zaslúži viac.
A aký dostala trest?Hod sem aspon link prosím ta
Oh, ja si ten prípad pamätám... absolútne nechutné, hrozné. Velmi mi je toho dievčaťa (obete) luto. Nechápem, ze je jediná (?) kto je vôbec obžalovaný. Nebolo ich tam viac?
A o čo ide? Nesledoval som to.
@tonkoantonko kukni link...spolužiačku sikanovali, zbili, vyzliekli, opili a natáčali si na video...hlavná akterka bola dcéra nejakej policajtky..hrozne dačo
@haley7897 ved práve, bolo ich tam viac...chuda dievca, ma zbabrany zivot
@lasona To chúďa dievča bolo tiež prípad. Ušlo z domu, išlo vlakom do inej dediny, večer a to ako 11ročná, išla za staršími deťmi, pila a myslím, že vedela, že to tam nebude úplne ok. A doma to tam tiež vraj nebolo v poriadku, keďže jej matka ju vôbec nehľadala. Celé to tam bolo divné a odniesla si to len táto jediná Ella, pretože bola z vplyvnej rodiny.
ako prišli na sumu 25000 e ktoré má dať ako nemajetkovú ujmu obeti. Či toľko stojí advokat Para?
@lasona To chúďa dievča bolo tiež prípad. Ušlo z domu, išlo vlakom do inej dediny, večer a to ako 11ročná, išla za staršími deťmi, pila a myslím, že vedela, že to tam nebude úplne ok. A doma to tam tiež vraj nebolo v poriadku, keďže jej matka ju vôbec nehľadala. Celé to tam bolo divné a odniesla si to len táto jediná Ella, pretože bola z vplyvnej rodiny.
@anonym_fc60f3 tiež som si vravela že nikto sa nepozastavuje nad tým že 11 ročné dievča, vlastne ešte dieťa sama vonku tak neskoro večer. Rozhodne neobhajujem konanie tých ostatných, ale je normálne aby 11 ročná bola tak neskoro vonku?
@anonym_fc60f3 no, zase vplyvná rodina. Nevlastný otec právnik a matka policajtka. Otecko bol skôr známy vypisovanim na Fb, po incidente skludnil hormón. Je za tým oveľa viac. Bohužiaľ na vine je aj riaditeľka ZŠ. To dievča malo problémy už aj tam.
@anonym_fc60f3 no, zase vplyvná rodina. Nevlastný otec právnik a matka policajtka. Otecko bol skôr známy vypisovanim na Fb, po incidente skludnil hormón. Je za tým oveľa viac. Bohužiaľ na vine je aj riaditeľka ZŠ. To dievča malo problémy už aj tam.
@anonym_c7eade V tom čase bolo dištančné učenie , takže riaditeľka nemala čo riešiť. Ale na to dievča nechutne útočili práve preto, že jej matka bola policajtka a mali peniaze. Preto jej priali trest. Tá obeť bola nejaký sociálny prípad a matka sa o deti veľmi nestarala, takže tú všetci ľutovali. A ostatní sa vyparili.
@anonym_c7eade V tom čase bolo dištančné učenie , takže riaditeľka nemala čo riešiť. Ale na to dievča nechutne útočili práve preto, že jej matka bola policajtka a mali peniaze. Preto jej priali trest. Tá obeť bola nejaký sociálny prípad a matka sa o deti veľmi nestarala, takže tú všetci ľutovali. A ostatní sa vyparili.
@anonym_fc60f3 to dievča malo v tom čase 16. Nebolo už na strednej? Ok,pre teba to napíšem takto. Dievča malo problémy ešte pred distancnym vyučovaním. Hlavne boli prázdniny. Miloslavov nebol v distancnom. Len keď nás zavrel Pele a potom možno dokopy dva týždne. Lynč bol hlavne kvôli otcovi,veľkému moralistovi. Samozrejme,že to bolo trápne,čo sa potom spustilo.

A aký dostala trest?Hod sem aspon link prosím ta