Slovensko je * rit
Dnes po 7 rokoch v zahraničí to definitívne konštatujem.
a ty si myslíš,že my to nevieme?
Ďakujem za oznam tvojho objavu
Teraz čakas za to na nobelovu cenu?
@nina2712 a co ta hviezdicka?
@anonym_568d47 nooo, ze Slovensko je jednohviezdickova rit a ona zije v minimalne dvojhviezdickovej💪 ...k comu jej samozrejme vsetci blahozelame🤭
Mne sa zije na sk super,a komu nie treba ist tam,kde pecene holuby padaju same do huby.
Ja vnimam zivot tak, ze ked mam kde spat, mam co jest, kde byvat, tecie mi voda a mam okolo seba dobrych ludi, tak sa mam lepsie ako cca 4 miliardy ludi na Zemi. P
Urcite je vela veci, ktore treba zlepsovat, no zavisi to od kazdeho z nas.
👍Je, máš veľkú pravdu.
ale no tak. bola som uz vselikde. a vsade je nieco na hovno. vzdy je to len o tom kde na rebricku sa nachadzas taku bublinu a "svet" mas. nikde nie je trava zelensia a vsade musis makat. a navyse aka je teraz celkova situacia vo svete tak len idiot veri ze vsade naokolo je zaslubena zem.
Mne sa zije na sk super,a komu nie treba ist tam,kde pecene holuby padaju same do huby.
@anonym_619af2 hej, lebo tu padajú pečené potkany do huby
Ja vnimam zivot tak, ze ked mam kde spat, mam co jest, kde byvat, tecie mi voda a mam okolo seba dobrych ludi, tak sa mam lepsie ako cca 4 miliardy ludi na Zemi. P
Urcite je vela veci, ktore treba zlepsovat, no zavisi to od kazdeho z nas.
@roja01 to je veľmi smutné, lebo iba prezívaš.
Toto čo píšeš, môžeš mať aj v Senegale a cez deň predávať ovocie obklopená super ľudmi

Okej a?