icon

Správanie agresívneho šéfa - tolerovať ho?

zanetik_kitenaz
Dnes o 20:19

Ahojte, viem, že táto téma tu už bola veľa krát, no ja to potrebujem napísať znova... v práci som dva roky, naplň práce je ok - administratíva, zo začiatku to bola pre mna španielska dedina, no zabehla som sa. Mám však problém so šéfom. Predošlé zamestnankyne buď pri nom čušali a trpeli alebo ihneď odišli. Sme menšia firma a celkovo každý o ňom vraví, že je utočný agresívny narcis... agresívny hlavne v slovnom prejave a v reakciách. je to muž mladší odo mna a ja sa s týmto správaním neviem zmieriť. skúšala som sa z každej strany, skrátka to nejde, aby som normálne vychadzali, pretože on nechce...on chce konflikt - v skratke povedané. Myslela som si, že ja to zvládnem, no už sa mi začali spúšťať aj telesné prejavy dlhodobého stresu - nočné úzkosti, panické záchvaty, niečo čo som prekonala veľmi dávno je späť. Samozrejme, keby žijem v regione, kde je veľa takýchto príležitostí, tak odídem, no dlho som hladala prácu, ktorá mi sadne a viem že dlhšie bude trvať aj kým nájdem. Mám dilemu, rozmýšlam, či mám ešte vydržať a obrniť sa, zoceliť, alebo či mám odísť a ostať len tak v neznáme...premýšlam nad tým už pol roka a nemám odvahu urobiť rozhodnutie tak idem na zotrvačník. Budem rada, ak mi poradíte z vlastnej skúsenosti. Ďakujem.... A nie, nie je to moje prvé zamestnanie.

anonym_e1d121
Dnes o 20:22

@zanetik_kitenaz Zatial zostat a zacat zaroven hladat novu pracu.

anonym_58b4cb
Dnes o 20:22

môžeš si dovoliť zostať doma? Máš finančnp rezervu?
Ja by som "bojovala" so šéfom ďálej a popritom hľadala prácu.

anonym_9765e4
Dnes o 20:33

@zanetik_kitenaz Ano zostat pokial si nenajdes novu pracu,.Psychicky sa utesuj, a aj keby si bola neveriaca, hovor si tuto prosiacu vetu,Pane Boze, daj mi novu pracu,ale nie moja, ale tvoja vôla nech sa stane,,,funguje to ,Moze saa stat nieco neocakavane aj so sefom, rozhodne neodchadzaj pokial nemas novu pracu

zanetik_kitenaz
autor
Dnes o 20:50
@anonym_58b4cb

môžeš si dovoliť zostať doma? Máš finančnp rezervu?
Ja by som "bojovala" so šéfom ďálej a popritom hľadala prácu.

@anonym_58b4cb myslím že by som si dočasne vedela nájsť takú "brigádu"...na kratkodobo

zanetik_kitenaz
autor
Dnes o 20:50
@anonym_9765e4

@zanetik_kitenaz Ano zostat pokial si nenajdes novu pracu,.Psychicky sa utesuj, a aj keby si bola neveriaca, hovor si tuto prosiacu vetu,Pane Boze, daj mi novu pracu,ale nie moja, ale tvoja vôla nech sa stane,,,funguje to ,Moze saa stat nieco neocakavane aj so sefom, rozhodne neodchadzaj pokial nemas novu pracu

@anonym_9765e4 áno to jediné čo môžem sa modliť a čakať na zázrak na druhej strane som z toho nervózna prečo by som toto mala trpieť....jeho nálady

anonym_776350
Dnes o 20:53
@zanetik_kitenaz

@anonym_9765e4 áno to jediné čo môžem sa modliť a čakať na zázrak na druhej strane som z toho nervózna prečo by som toto mala trpieť....jeho nálady

@zanetik_kitenaz mám niečo podobné, teda šéf ku mne veľmi drzý, nepríjemný, k ostatným je normálny... Tiež idem hľadať novú prácu...

anonym_d09963
Dnes o 21:15

Prinajhoršom chod na PN a intenzívne hľadaj novú prácu. Bojovať s nejakym narcisom nemá zmysel

anonym_7f8a83
Dnes o 21:16

@zanetik_kitenaz odíst aj tie čo odišli to rieskli.To má poruchu osobnosti, alebo niečo iné žiadny zázrak nepríde nezmení sa

ankare
Dnes o 21:26

@zanetik_kitenaz A nedá sa Ti "ísť si svoje" a nereagovať na jeho prejavy?
Opíš nám konkrétne situácie.

anonym_8697eb
Dnes o 21:55

Neda sa sefa potopit? Aby prisiel o pracu on? Vhodny anonym o nevhodnom spravani, upozornenie na nejake jeho nedostatky, alebo ak Ti na to nepridu mu vyrobit poriadny pruser, pri ktorom sa leti (vymazat nieco velmi dolezite, nech nestihne deadline). Ja viem, asi som len rojko a nie je to take lahke, ale zvazila by som svoje moznosti... Ak tu pracu fakt potrebujes a inak to nejde, tak sa mu pchaj do zadku (i ked uz i len pri tej predstave je mi na grc), pohladi to jeho ego a mozno sa stanes aj jeho oblubenou zamestnankynou.