Strečové rifle pre ženy s nadváhou
Ahojte, tie čo sa vás to netýka prosím zbytočne sa neusilujte komentovať, ale poprosím o radu tie, ktoré majú po pôrode nadváhu, nosia veľkosť 42-44, kde si kupujete pohodlné strečové rifle? Mám od F&F ale len 1ks, nejaké iné značky? Lindex za 70€ som síce skúšala, ale jednak sa mi nechce skrachovať kvôli rifliam a ešte k tomu sú mi dlhé. Ďakujem.
Moja mamina je 42 a kupuje normálne v New Yorker, Gate, HaM občas. Tie má najbližšie a vždy niečo nájde.
Ahojky , ja som po pôrode už tri roky a mne sú stále 42 malé 44 len tak tak🤣 . Ale čo sa mi osvedčili ak ti môžem poradiť tak rifle z lidla … neviem či sú Zrovna strecove , ale tam mi vždy dobre sadnú a je to za veľmi prijateľnú cenu
v lidli mavaju jegginsy, tie mi na brucho sedia najlepsie a inak vyzeraju ako rifle, maju aj vrecka aj vsetko, len sa mi na pase tak nezarezava gombik, lebo tam ziadny nie je 🙂
Maju aj u cinaana super strecove skoda penazi za lindex
Mne pekne sadli v sinsay.
V Lidli.
Ja sa len smejem na ze 42-44 je nadvaha🤣po porode som mala 67kg a 180cm a nosila som 42, neprisla som si ako s nadvahou🤣
Ja mam najradšej rifle z F&F, Pepca a z Lidlu. Veľkosť 44/46.
Moja mamina ma rada z lidla alebo F&F také jegginsove
skoro vsetko oblecenie si kupujem v CA
Ja posledne roky objednavam carmakoma z aboutyou. Vzdy som mala velku rit, proste tu siroku panvu neoklamem 🤭
Ja sa len smejem na ze 42-44 je nadvaha🤣po porode som mala 67kg a 180cm a nosila som 42, neprisla som si ako s nadvahou🤣
@judit47 no asi u ako ktorej značky, resp. aj postava vie byť každá iná, ale ja mam 90kg a 170cm tak o normálnej váhe tu nemôžem veľmi hovoriť 🙄😅
Ďakujem všetkým za tipy
Ja posledne roky objednavam carmakoma z aboutyou. Vzdy som mala velku rit, proste tu siroku panvu neoklamem 🤭
@nikushka8 tie rifle su skvelé:D

Tchibo , aj ked som mala vacsiu velkost a kupujem aj teraz s velkostou S