icon

Stužková.

marianna1979
Dnes o 06:06

Stužková.zeny,ktoré máte deti, ktorých čaká stužková ako je to u vás.kolko stav sa skladali?a sú aj také,ktoré stužkovú nebudú mať, poprípade jednoducho ju mať nechcú? ďakujem

anonym_85a0eb
Dnes o 06:15

@marianna1979 na stužkovú sme sa skladali za celé 4 roky, vyšla 600 eur. Iné školy tiež okolo 500 600 eur. Máme v rodine deti, ktoré na stužkovú nechceli ísť a rodičia to akceptovali. Stužková nie je povinnosť. Iné decká možno chcú ísť na výlet. Počula som aj názor pár učiteľov, že ich to obťažuje.

anonym_68f258
Dnes o 06:25

Skladáme sa od 2. rocnika, zatiaľ by to malo byt 800 eur na osobu.
Asi dosť závisí kde žijete, asi bude iná suma za sálu a catering v Čadci alebo Komárne a iná v KE, alebo BA.

Teraz je asi móda nechodiť na stuzkovu a tváriť sa introvertne, ale v mojom okoli nikoho takého nepoznám

nananka
Dnes o 06:47

teraz bude mať dcéra - za dva týždne, skladali sme sa 500, má spolužiakov, ktorí nejdú. napr. synovec nemali, boli v Tatrách na turistike, a tam im triedny pripol stužky.

anonym_ed06aa
Dnes o 07:04

Buduci tyzden mame rodicko, kde to budeme preberat. Stuzkova by mala byt buduci rok. Za mna neskoro, ale co uz. Som zvedava, co vymyslia. Jedno vsak viem urcite - ked chcu peniaze, ja chcem stuzkovu. Ked chcu vylet, nech si ho zacvakaju zo svojho. Na vylet mozu ist kedykolvek, stuzkova je len raz za zivot. Ak syn na nu nebude chciet ist, nebudem ho nutit, aspon usetrim. Ale ked bude chciet na vylet - nech si zarobi, usetri. Ozrat sa mozu aj doma. Lebo ten vylet aj tak nebude o nicom inom.

anonym_874904
Dnes o 07:47

550€, stužková o mesiac. Ba